Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

curs_lobbyAcademia de Advocacy a lansat miercuri, 29 iunie, înscrierile pentru cursurile în lobby şi advocacy din regiunea Sud din cadrul proiectului Partener activ şi implicat. Evenimentul a reunit atât jurnalişti, cât şi reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai sindicatelor, ai patronatelor şi ai organizaţiilor neguvernamentale din regiune.

Cursurile pentru regiunea Sud se vor desfăşura la Ploieşti cu începere din 12 septembrie şi vor avea ca grup ţintă reprezentanţi ai partenerilor sociali şi ai societăţii civile.
„Dezvoltarea regiunii Sud a depins şi depinde în continuare de capitală.  Însă ceea ce are cu adevărat nevoie societatea civilă din regiune  pentru a progresa este un grup de lideri care să conştientizeze şi să promoveze interesele comunităţii într-un mod eficient şi profesionist. Tocmai din acest punct de vedere, Academia de Advocacy oferă prin acest proiect instrumentul optim pentru profesionalizarea demersurior societăţii civile în influenţarea decidenţilor politici. Chiar şi a celor din capitală!”, a declarat Radu Nicosevici, preşedintele Academiei de Advocacy şi team leaderul proiectului.

Programul Partener Activ şi Implicat va pregăti 800 de experţi în lobby şi advocacy din rândul reprezentanţilor patronatelor, sindicatelor, ONG-urilor, camerelor de comerţ şi asociaţiilor de IMM-uri din toată ţara, câte 100 în fiecare regiune de dezvoltare.

Participanţii vor parcurge un program de formare compus din două cicluri. Primul ciclu constă într-o sesiune de training de 5 zile, urmată de trei luni de aplicaţii practice în propria organizaţie, cu asistenţă din partea specialiştilor din proiect. La finalul ciclului, participanţii vor fi evaluaţi şi vor primi recunoaştere naţională a competenţelor prin certificat UECNCFPA.

Ciclul al doilea constă într-o sesiune de training de 5 zile, care se va finaliza cu un examen şi o evaluare de competenţe pentru diploma de lobbyist. Cursurile se vor derula succesiv în cele 8 regiuni de dezvoltare ale României, pentru câte două generaţii de cursanţi, în intervalul martie 2011 – decembrie 2012. Prima serie de cursuri s-a derulat la Cluj, în 11-16 aprilie, reunind un număr de 53 de participanţi din regiunea Nord-Vest. Următoarele serii de cursuri au avut loc la Târgu Mureş, în 9-13 mai, la Timişoara în 30 mai- 3 iunie şi la Constanţa în 20-24 iunie.

Cursul de la Ploieşti începe în 12 septembrie 2011, pentru două clase a câte 25 de participanţi. Candidaţii trebuie să aibă studii universitare finalizate, abilităţi de lucru cu calculatorul şi să facă dovada apartenenţei la grupurile ţintă ale proiectului.

Formularul de înscriere se poate accesa la www.implicat.info, www.advocacy.ro sau prin e-mail, la solicitare. Data limită pentru depunerea înscrierilor este 13 iulie 2011.

Back To Top