Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Sistemul Medical MedLife, cel mai mare jucător pe piaţa de servicii medicale private din România, a anunţat luni că achiziţionează integral acţiunile Spitalului Lotus din Ploieşti.

 

Spitalul privat Lotus este cel mai important furnizor de servicii medicale private din judeţul Prahova, unitatea asigurând servicii integrate de ambulatoriu, imagistică, laborator, spitalizare şi maternitate. Spitalul cuprinde 22 de paturi în 12 rezerve, două săli de terapie intensivă şi un bloc operator cu două săli de operaţie. Partea de ambulatoriu este dotată cu nouă cabinete de consultaţii, care acoperă 21 de specialităţi medicale, dar şi cu un departament complet de radiologie şi imagistică medicală dotat cu aparatură de ultimă generaţie. Totodată, unitatea cuprinde şi un laborator, care efectuează peste 500 cele mai complexe teste medicale, se arată în comunicatul transmis de grupul MedLife și citat de News.ro.

În 2018, spitalul Lotus a deservit aproximativ 100.000 de pacienţi, în prezent având o echipă cu peste 135 de medici şi asistente. Cifra de afaceri înregistrată în 2018 a fost de 3,9 milioane de euro.

“Suntem prezenţi pe piaţa de servicii medicale din Ploieşti de trei ani, printr-o hyperclinică, iar odată cu finalizarea acestei tranzacţii, vom putea oferi prahovenilor şi zecilor de mii de clienţi din companii servicii medicale integrate, de la ambulatoriu, laborator, imagistică şi spitalizare. Totodată, acest parteneriat este şi o dovadă a angajamentului nostru pe termen lung faţă de investitori de a ne continua expansiunea prin achiziţii. Este al doilea pas după OncoTeam dintr-o serie mai mare de tranzacţii pe care sperăm să le semnăm până la finele acestui an”, a declarat Mihai Marcu, preşedinte şi CEO MedLife.

“Avem numeroase cereri de la marile corporaţii cu angajaţi la nivel naţional de a-şi putea trimite angajaţii pentru servicii de prevenţie către clinici cu o siglă unică în toate oraşele mari. Iar pentru că investim permanent în dezvoltare şi inovaţie, ne pregătim pentru lansarea unor servicii în premieră naţională de monitorizare a sănătăţii angajaţilor companiilor, concomitent cu cele mai moderne concepte privind corelarea dintre sănătate şi performanţă”, a completat Mihai Marcu, citat de News.ro.

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară.

Începând cu 2009, MedLife a deschis sau a achiziţionat peste 83 de unităţi medicale.

Back To Top