Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Plajele se redeschid pe 1 iunie, însă vor rezerva după reguli stricte care impun inclusiv accesul turiștilor pe bază de rezervare. Chiar și așa, mii de români sunt deciși să ajungă la mare, săptămâna viitoare.

 

Ordinului pentru aprobarea normei privind stabilirea măsurilor specifice de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 pentru activităţile de operare a plajelor turistice, semnat de ministrul Sănătăţii, ministrul Economiei şi de secretarul de stat Mircea Fechet de la Ministerul Mediului, a fost publicat în Monitorul Oficial. Potrivit acestuia, regulile pentru funcționarea plajelor sunt:

> păstrarea unei distanţe de doi metri între șezlonguri, dacă acestea sunt utilizate de persoane care nu sunt din aceeaşi familie

> limitarea accesul în funcţie de locurile disponibile, pentru a se evita aglomerarea plajelor

> stabilirea de culoare unidirecționale, de intrate/ieșire

> limitarea numărului de angajaţi care intră în contact cu clienții

> acces pe bază de rezervare telefonică sau on-line

> servirea clienţilor vor fi serviţi la locurile lor de pe plajă, de preferat cu produse ambalate individual

> angajații operatorului trebuie să poarte măști de protecție

> dezinfectarea echipamentelor de plajă (șezlonguri) după fiecare utilizare

> asigurarea de substanţe dezinfectante pentru clienţi, pe plajă şi la grupurile sanitare

> organizarea activităților de agrement pe plajă doar în locuri special amenajate și cu limitarea numărului de persoane care nu sunt din aceeași familie

> autoritățile locale trebuie să ia măsuri pentru evitarea aglomerației, pe plajele care nu sunt concensionate.

În ciuda acestor reguli, circa 10.000 de rezervări au fost făcute deja de turişti pentru a petrece prima săptămână din luna iunie în staţiunile de pe litoralul românesc, a anunțat, sâmbătă, preşedinta Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT), Corina Martin."Recomandăm turiştilor români să îşi contacteze agentul de turism, pentru a face rezervări, mai ales că lunile iulie şi august se anunţă deja ca foarte aglomerate, cu tarife pe care le regăsim acum mai mici chiar decât anul trecut, în timp ce iunie şi septembrie au oferte cu adevărat speciale. Operatorii din industria HORECA sunt responsabili şi ferm angajaţi să asigure protecţie şi siguranţă prin măsuri de bun simţ pe care le-au implementat deja, conform recomandărilor făcute, şi susţin prin eforturi şi investiţii proprii costurile necesare implementării acestor măsuri, fără să majoreze tarifele practicate. Avem obligaţia să recompensăm, prin servicii corecte şi tarife atractive turiştii care aleg vacanţa în România, mai ales în acest an", a mai spus reprezentanta FAPT, citată de Agerpres.

Conform vicepreşedintelui FAPT Adrian Voican, activitatea de turism debutează cu oferte atractive. "Turismul în România debutează din 1 Iunie cu Oferte ca de nou început: 2 = 3 şi 3 = 4 (plăteşti 2 nopţi şi stai 3, o noapte gratuită), oferte pe Valea Prahovei şi pe Valea Oltului, cazare la trei şi patru stele cu masa pe terasă sau în cameră! În destinaţiile de vacanţă din România, tarifele pornesc acum de la 100-150 lei/cameră/noapte şi depind de confort şi serviciile suplimentare oferite de fiecare locaţie", a precizat Voican, potrivit sursei citate.

Back To Top