Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Compania petrolieră KMG International - Rompetrol a donat peste 450.000 de dolari, direct sau prin parteneri, pentru sprijinirea unităţilor medicale şi asociaţiilor care luptă cu noul coronavirus, a precizat Alexey Golovin, Chief Officer Legal and Corporate Affairs în cadrul companiei, într-un interviu acordat pentru csrmedia.ro. Acesta a mai discutat şi despre măsurile de protecţie luate pe timp de pandemie, dar şi despre modul în care piaţa de profil şi consumul s-au schimbat în ultimele luni în România.

 

"Rompetrol a implementat inca de la inceputul lunii februarie o serie de masuri preventive, pe fondul extinderii noului virus COVID-19 la nivel mondial. Acestea vizeaza protejarea si siguranta angajatilor, colaboratorilor si a clientilor sai, continuitatea activitatilor de profil si reducerea la minimum a riscurilor de intrerupere a fluxurilor de productie si distributie carburanti. La nivelul subsidiarelor din Romania, Bulgaria, Georgia, Republica Moldova au fost adoptate masuri pentru protejarea angajatilor, clientilor si a spatiilor de lucru (cladiri administrative, depozite, benzinarii, rafinarii). Multe initiative au fost deja implementate la nivel de Grup inainte de raspandirea virusului COVID-19 in Romania, respectiv semnatura si factura electronica, program flexibil de lucru, lucrul de acasa, dotarea cu echipamente electronice performante si conectarea acestora – VPN, cloud, antivirus. Compania a adoptat dinainte de declansarea starii de urgenta si alte masuri specifice precum limitarea/anularea deplasarilor in interes de serviciu, perioada de carantina la revenirea din calatorii externe, limitarea sedintelor (prezenta fizica de maxim 3 persoane) sau anularea evenimentelor interne. In spatiile de lucru se acorda atentie maxima actiunilor de igienizare a zonelor comune, dotarii cu materiale (dezinfectantii, masti, manusi), dezinfectarii punctelor de contact (lift, usi, etc), limitarii accesului si fluidizarea cailor de acces in acord cu recomandarile autoritatilor, informarii angajatilor cu privire la cresterea masurilor de igiena, conduita si preventie. La nivelul unitatilor de productie (cele doua rafinarii ale Grupului – Petromidia si Vega) s-au introdus reguli si masuri noi, mult mai stricte: testari ale temperaturilor corporale, crearea temporara de spatiii pentru clienti/subcontractori in afara ariei de lucru, imbunatatirea fluxului de oameni, fluidizarea traficului auto, bariere/covoare antivirus, intensificarea actiunilor de curatare in zonele de risc – intrari / coridoare / toalete. In acelasi timp, facilitati precum cantina sau dispensarul medical au luat masurile de rigoare (livrarea in sistem catering, creare de zone dedicate pentru izolare temporara). Din grija pentru sanatatea si siguranta angajatilor si clientilor, la nivelul benzinariilor Rompetrol din Romania, Bulgaria, Republica Moldova si Georgia au fost luate masuri suplimentare pentru prevenirea si reducerea raspandirii COVID-19. Printre acestea se numara igienizarea/dezinfectarea suprafetelor directe de contact din ora in ora, suplimentarea de materiale/consumabile specifice (dezinfectanti, servetele umede, uscatoare de maini, etc), recomandarea pastrarii unei distante de siguranta intre clienti sau servirea produselor gastro preponderent in ambalaje de unica folosinta", a declarat Alexey Golovin pentru csrmedia.ro.

Întrebat despre proiectele pentru susţinerea comunităţii locale, Golovin a precizat că sprijinul total acordat de companie, în lupta impotriva pandemiei de coronavirus, sistemului sanitar, direct sau prin parteneri precum Fundaţia pentru SMURD, Dăruieşte Aripi sau Crucea Roşie, a depăşit 450.000 de dolari americani.

"In parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania achizitionam o unitate mobila de terapie intensiva cu 12 paturi, ce va fi donata Departamentului pentru Situatii de Urgenta (IGSU), ca parte a rezervei strategice pentru protectie civila, urmand a fi utilizata pe durata pandemiei pentru asigurarea suportului rapid acolo unde va fi cea mai mare nevoie. Compania contribuie cu 200.000 USD, iar diferenta este asigurata de Crucea Rosie Romana din fonduri colectate in cadrul campaniei Romania Salveaza Romania. Aceasta unitate mobila poate fi folosita oriunde in tara pe durata pandemiei, dar si ulterior in situatii de calamitati sau dezastre, si are ca scop cresterea capacitatii spitalelor de ingrijire a pacientilor la standarde inalte. Unitatea va fi adusa in Romania, de la producator, la sfarsitul lunii mai. Prin Fundatia pentru SMURD, partenerul nostru de traditie de peste 10 ani, am sprijinit Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara “Cantacuzino” cu reactivi pentru identificarea tipului de virus COVID-19 din Romania (analiza genomului pentru aflarea specificitatii nationale si a potentialelor mutatii genetice). De asemenea, suntem alaturi de comunitatile din Constanta si am donat 37.000 de litri de carburant Serviciului de Ambulanta, pentru transport medical si consultantii de urgenta pe tot teritoriul judetului. In Prahova, Rompetrol Well Services a alocat fonduri pentru Spitalul din Campina (declarat centru de gestionare si tratare a cazurilor de infectare cu coronavirus) si Spitalul Judetean Ploiesti, iar Asociatia Daruieste Aripi a facilitat achizitionarea de aparatura medicala, teste de depistare a covid-19, dar si echipamente medicale de protectie pentru unitatile spitalicesti din Prahova, dar si Constanta – Spitalul de Boli Infectioase. De carburant Rompetrol au beneficiat mai multe unitati medicale, de exemplu Spitalul Colentina, Spitalul Matei Bals (Bucuresti), Spitalul Militar Timisoara pentru sustinerea activitatii medicale, dar si Asociatia Magicamp, pentru transportul in siguranta de acasa la spital al pacientilor diagnosticati cu cancer. Si vom continuam sa ne implicam, pentru ca doar impreuna parcurgem acest drum mai usor!", a mai precizat reprezentantul companiei petroliere.

Back To Top