Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Ministerul Economiei, Virgil Popescu, va discuta, marți, cu reprezentanții mall-urilor din România, acesta avansând și o dată posibilă pentru redeschiderea marilor centre comerciale.

 

Ministrul a declarat, marți dimineață, la un post central de știri, că mall-urile ar putea fi redeschise în mai puțin de două săptămâni, dacă numărul zilnic de infectări cu noul coronavirus va continua să fie în scădere.

"Eu sunt convins că la finalizarea acestor două săptămâni evaluarea va fi pozitivă. La ora 15.00 am o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor, cu reprezentanții care închiriază aceste spații comerciale. Mi s-ar părea normal ca, dacă ne relaxăm, și lucrurile merg bine, să putem ca la finalul acestor două săptămâni să redeschidem magazinele mari. Dacă lucrurile merg bine vrem să aducem viața la normalitate mai repede", a spus Virgil Popescu, potrivit Mediafax.

După măsurile intrate în vigoare pe 1 iunie, care au inclus redeschiderea teraselor și a plajelor, o nouă relaxare a restricțiilor este de așteptat să fie anunțată pentru jumătatea acestei luni.

Back To Top