Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Companiile care folosesc Termene.ro pot accesa, de acum, un împrumut direct din platformă, într-un proces complet digitalizat, printr-un parteneriat cu TBI Bank.

 

"Procesul de aplicare online pentru împrumut durează doar 5 minute, iar documentația necesară este redusă și la îndemâna oricărui proprietar de business. Răspunsul la solicitarea de credit vine în maximum 24 de ore. Prin acest parteneriat, TBI Bank și Termene.ro oferă finanțare de până la 15.000 euro (echivalent în lei), pe o perioadă de 12 luni, firmelor mici care caută o soluție de finanțare rapidă și convenabilă pentru a-și dezvolta afacerea sau pur și simplu ca să-și acopere anumite nevoi punctuale de flux de numerar", au anunțat reprezentanții Termene.ro.

Florentina Mircea, director executiv în cadrul TBI Bank, a punctat că, "mai ales în contextul economic volatil din prezent, companiile se străduiesc să atenueze impactul asupra afacerilor din timpul epidemiei de coronavirus". Scopul acestei demers este sprijinirea proprietarilor de afaceri mici și mijlocii să-și mențină activitatea și să traverseze mai ușor această perioadă dificilă.

"Accesul la finanțare este una dintre preocupările majore ale companiilor care au nevoie de sprijin să continue să crească în noul context. Mediul digital și accesul la date ne oferă posibilitatea de a fi aproape de manageri și antreprenori în timp real, pentru soluții de creștere a business-ului. După o serie de parteneriate cu companii mari, ne bucurăm să anunțăm acest nou proiect cu o bancă inovatoare, prin care putem ajuta datorită experienței noastre în business intelligence", a declarat Adrian Dragomir, cofondator Termene.ro.

Reprezentanții platformei consideră că parteneriatul cu TBI Bank este încă un pas spre un „one-stop shop”-ul pe care îl pregătesc pentru companiile din România, prin acordarea posibilității ca utilizatorii Termene.ro să acceseze și împrumuturi digitale, ca să-și poată finanța planurile de afaceri.

Back To Top