Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Retailerii sunt neumulțumiți de faptul că trebuie să achite chirii proprietarilor complexurilor comerciale, pentru cele trei luni în care magazinele au fost închise, și amenință cu boicotarea redeschiderii mall-urilor, protestul urmând să fie prelungit pe o perioadă nedeterminată.

 

Proprietarii de magazine cer să le fie anulate chiriile pe perioada cât mall-urile au fost închise în pandemie, a anunțat Cosmin Savu-Cristescu, secretar executiv al Organizației Patronale a Retailerilor din România (RORETAIL), la Digi 24. Acesta a spus că negocierii cu proprietarii centrelor comerciale vor continua, la nevoie, până în noaptea de duminică spre luni, în condițiile în care mâine dimineață mall-urile pot fi redeschise, odată cu începerea celei de-a treia etape de relaxare a restricțiilor  impuse pe fondul pandemiei Covid-19.

Organizația Patronală a Retailerilor din România reprezintă circa 2.500 de magazine în toate centrele comerciale din țară, care au semnat la începutul lunii mai un apel pentru anularea chiriilor, spune Savu-Cristescu, reprezentantul retailerilor așteptându-se ca majoritatea acestora să rămână închise luni și poate și marți, scrie Digi 24.

Protestele vor continua și de miercuri încolo, chiar dacă magazinele se vor deschide pentru clienți. Acestea vor avea afișate pancarte, iar angajații vor purta banderole care să anunțe protestul.

La Ploiești, reprezentanții AFI și Ploiești Shopping City au anunțat redeschiderea celor două mall-uri, cu adoptarea unor măsuri de siguranță sporite, adaptate actualului context epidemiologic.

 

 

Foto: Facebook

Back To Top