Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Echipa AFI Ploiești pune pe primul loc sănătatea clienților și a angajaților din centrul comercial, implementând un set complex de măsuri pentru ca orice sesiune de shopping să se desfășoare în condiții de maximă siguranță.

Masca de protecție
Masca este obligatorie pentru accesul în centrul comercial, conform dispozițiilor legale impuse de autorități.

Sistem de măsurare a temperaturii corpului
La cele 4 intrări ale centrului comercial au fost stabilite fluxuri separate pentru intrarea și ieșirea clienților. Zonele de acces au fost dotate cu porți termoscanner, o soluție eficientă în spațiile cu trafic intens de persoane. Astfel, temperatura este verificată în doar câteva secunde, fără nicio interacțiune cu agenții de securitate ai centrului comercial. La toate intrările clienții vor regăsi de asemenea, atât covoare dezinfectante, cât și gel dezinfectant pentru mâini.

Distanțare socială
O altă măsură dispusă este cea a distanțării sociale de 2 metri. Stickerele amplasate pe podea vor atenționa clienții să nu depășească zona de siguranță. Accesul în lifturi a fost limitat la jumătate din capacitate, respectiv 4 persoane simultan. Excepție fac membrii aceleiași familii. AFI Ploiești este dotat cu sisteme „contactless” în toalete, intrări și zone de servicii.

Număr de vizitatori
Atât intrările centrului comercial, cât și băile au fost dotate cu un sistem de contorizare, care atenționează vizitatorii că numărul maxim de persoane admis simultan în interior a fost atins. Accesul va fi astfel limitat pentru a se putea asigura fiecărui client un spațiu de 10 m2 .

Igienizare constantă

Pentru o siguranță sporită, toate suprafețele comune sunt dezinfectate periodic cu nebulizator.
Mall-ul este igienizat permanent, în special pe zonele de contact - balustrade, butoane și clanțe.
În plus, scările rulante sunt prevăzute cu sistem de igienizare UV, iar sistemul de ventilație este dotat cu filtre speciale.
Clienții sunt rugați să folosească dezinfectantele pentru mâini puse la dispoziție pe fiecare culoar, dar și să evite eventualele zone aglomerate.

AFI Ploiești vă invită să faceți shopping responsabil și vă pune la dispoziție măsuri de siguranță sporită!

Back To Top