Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Grupul danez ROCKWOOL, lider mondial în producţia de vată minerală bazaltică, anunță o extindere a activității din România.

ROCKWOOL a anunțat că, în perioada de criză, s-a lucrat intens la sediul din București și în fabrica de la Ariceștii Rahtivani, astfel că, acum, compania poate anunța extinderea marcată prin lansarea de produse noi și angajări pentru fabrica de lângă Ploiești.

 Prin lansarea primelor produse realizate prin tehnologia “Dual Density” în România, a unei noi game “Monodensity”şi angajarea unui număr suplimentar de oameni pentru al patrulea schimb de la fabrica din Ariceștii Rahtivani, judeţul Prahova.

“Nu am făcut concedieri sau reduceri de salarii în perioada asta. Din contră, tocmai am crescut numărul de angajați cu încă 15 pentru al patrulea schimb de la fabrica de la Ariceştii Rahtivani. Am ales să ne dezvoltăm în continuare pentru am simţit încrederea ridicată din partea clienţilor noştri chiar şi în această perioadă, dar şi pentru că suntem încrezători că putem continua să ne menţinem o cotă de piaţă importantă.În luna mai a ieşit pe poarta fabricii camionul cu numărul 1.000, ceea ce e o performanţă dacă ţinem cont de faptul că unitatea a fost deschisă acum câteva luni. Acum clienţii noştri, mai ales din România dar şi din ţările învecinate, pot avea produse ROCKWOOL livrate mai rapid. Noi mizăm pe o evoluţie bună a pieţei termoizolaţiilor, mai ales datorită programelor naţionale de eficienţă energetică, dar şi celor europene, din planul Green Deal”, a declarat Florin Popescu, Business Unit Director, ROCKWOOL Balkans.

ROCKWOOL România a anunțat că şi-a menţinut vânzările la un nivel bun chiar şi în perioada stării de urgenţă, ceea ce a permis companiei să continue planurile de dezvoltare, inclusiv prin noi angajări.

ROCKWOOL a deschis, la finalul anului trecut, prima sa fabrică din România, o investiție în valoare de 50 milioane euro (VEZI DETALII). Aceasta are o capacitate de aproximativ 45.000 de tone pe an, fiind cea mai mare unitate  de profil din țara noastră (VEZI DETALII). Fabrica este amplasată pe un teren de 30 de hectare, în parcul industrial Ploiesti West Park din localitatea Ariceștii Rahtivani, în apropiere de Ploiești.  

Ploiesti West Park este cel mai mare parc industrial privat din sud-estul Europei. Acesta este situat la marginea municipiului Ploiești, într-o zonă cu tradiție industrială de peste o sută de ani care include și un centru universitar important cunoscut la nivel internațional, având conexiuni de infrastructură rutieră și feroviară cu toate regiunile României și cu exteriorul.

Ploiesti West Park se întinde pe o suprafață de 300 de hectare și reușește să concentreze, în incinta sa, nume importante ale industriei recunoscute la nivel mondial (VEZI DETALII).

Back To Top