Categorie: Economic

Platforma termene.ro vine în întâmpinarea firmelor din România cu un produs extrem de util pentru antreprenori: o secțiune gratuită care cuprinde informații oficiale, actualizate în timp real, despre toate firmele din România.

 

Cei interesați să afle date despre o anumită societate pot accesa AICI baza de date pusă la dispoziție de termene.ro. Căutarea se face simplu, după numele societății sau codul unic de înregistrare (CUI).

“Cele mai bune decizii se bazează pe informații sigure și prompte. Creează-ți cont gratuit și ai acces la informații oficiale, actualizate în timp real, despre toate firmele din România”, anunță reprezentanții termene.ro.

Cu ajutorul contului gratuit puteți avea acces la informații despre:

* Evoluția financiară a oricărei firme (cifra de afaceri, profitul și datoriile oricărei firme, exprimate grafic, pe ultimii 10 ani)

* Date de contact și de înregistrare (informații esențiale ca să poți contacta potențialii parteneri de afaceri)

* Dosarele în instanță (spețele din justiție ale firmei verificate, grupate pe județe, materie juridică și stadiu procesual)

* Prospectare eficientă a pieței (sunt 50 de criterii de selecție în cea mai rapidă și mai complexă bază de date despre companii)

* Raportarea și colectarea creanțelor (posibilitatea de a verifia sau raporta companiile rău-platnice și de a da în colectare facturile depășite)

* Monitorizarea propriei firme (pot fi primite notificări dacă autoritățile iau decizii care afectează direct compania - anulare TVA, datorii la buget etc.)

Back To Top