Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

În jur de 100.000 de români pot beneficia, anul acesta, de vouchere care le asigură reduceri cuprinse între 200 și 500 de lei, la predarea electrocasnicelor vechi și achiziționarea de aparate noi.

 

Update - Ministerul Mediului a amânat, în ultimul moment, starul înscrierilor în program: "Din cauza contextului general de instabilitate a securității cibernetice, a unor suspiciuni privind siguranța informatică a aplicației și a încercărilor anterioare de fraudare a procesului de înscriere prin clonarea unor informații specifice programului Rabla pentru Electrocasnice, Administraţia Fondului pentru Mediu anunță amânarea deschiderii sesiunii de înscriere a persoanelor fizice în vederea implementării unor măsuri de siguranță suplimentare pentru Programul național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.
Ne cerem scuze pentru disfuncționalitățile apărute și vă asigurăm că AFM va depune diligențele necesare pentru defășurarea în bune condiții a programului."

Știrea inițială - Starul înscrierilor este dat marți, pe 15 decembrie, la ora 12.00. Aplicația va putea fi accesată la adresa https://electrocasnice.afm.ro/, iar aproximativ 100.000 de români vor beneficia de bugetul de 40 de milioane de lei, alocat ediției din 2020 a programului “Rabla pentru electrocasnice”.

Valoarea voucherelor este cuprinsă între 200 și 500 de lei, în funcție de produsul dorit.

”Aceste sume vor ajunge la români sub formă de vouchere electronice, după un proces de înscriere, care se va desfășura online. Practic, se va intra în aplicația informatică de pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, www.afm.ro, unde trebuie completate datele personale ale solicitantului și bifat echipamentul pentru care se dorește finanțarea. Imediat după acest proces, aplicația va emite un voucher unic, electronic, cu o valabilitate de 15 zile. Cu acest voucher, orice român se va duce la un comerciant autorizat, va preda aparatul vechi pe care vrea să-l înlocuiască și va achiziționa aparatul nou”, a explicat ministrul Mircea Fechet, la anunțarea noii ediții a programului.

Valoarea voucherului pentru fiecare dintre cele nouă echipamente finanțate este de:

- 500 de lei pentru laptopuri;

- 400 de lei pentru aparate de aer condiționat, frigidere sau combine frigorifice, televizoare, uscătoare de rufe, mașini de spălat vase;

- 300 de lei pentru tablete și mașini de spălat rufe;

- 200 de lei  pentru aspiratoare.

Un solicitant poate obține mai multe vouchere, dar pentru produse diferite, respectiv un voucher pentru un anumit tip de produs.

De asemenea, solicitanții trebuie să aibă în vedere că echipamentul vechi care va fi predat comerciantului trebuie să fie de același tip cu cel nou achiziționat, cu două excepții. La cumpărarea de uscătoarele de rufe și mașinile de spălat vase, sunt acceptate aparate vechi din restul listei programului.

Back To Top