Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Guvernul are de gând să intervină în caul prețurilor stabilite de furnizorii de energie electrică pentru clienții vechi care nu au încheiat noi contracte valabile după liberalizarea pieței. În unele cazuri, pentru această categorie, tarifele stabilite de furnizor sunt și cu 20% mai mari (VEZI DETALII).

 

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, consideră că soluția optimă este ca furnizorii să treacă automat clienții vechi, care nu au încheiat noi contracte, pe tariful cel mai mic din ofertă.

“Această trecere automată din piața reglementată în piața serviciului universal nu este o trecere normală. Este un abuz de poziție dominantă pe care furnizorii îl folosesc. Au o bază de 6 milioane de clienți pentru care n-au plătit niciodată. Când s-a făcut privatizarea distribuției, au luat distribuția, nu clienții. Acum îi folosesc ca monopol. Nu poate rămâne așa. Nu pot să am monopol de 6 milioane de clienți, pe care îi gestionez cum vreau. Asta nu e soluție. Mai las ANRE să se mai gândească, dar am afirmat că după 15 ianuarie, în Guvern vom acționa, modificând legea energiei electrice și a gazelor naturale, să stabilim clar cum facem această liberalizare. Dacă ANRE este cel care trebuie să reglementeze această liberalizare, nu poate s-o facă, o să vin cu o propunere foarte clară. Le ofer să intre direct pe prețul concurențial cel mai ieftin al furnizorului actual, și dacă nu le convine, se pot schimba. Furnizorul trebuie să înțeleagă clientul și să-i ofere cel mai bun preț, nu să-l lase pe client în preț scump, și să aștepte daca optează sau nu, pentru că omul e conservator din fire. Cred că această poveste se va încheia în favoarea oamenilor, pentru că se va găsi cea mai buna soluție. Cred că soluția este să ofere prețul cel mai mic, să nu fie presați oamenii să stea la coadă, și dacă nu încheie contractul la 31 ianuarie vor plăti cu 20% mai mult”, a spus ministrul Energiei, Virgil Popescu, la Digi 24.

Back To Top