Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a propus, printr-o hotărâre adoptată miercuri, introducerea în legislație a unor prevederi care să permită aplicarea de sancțiuni mai dure operatorilor economici în cazul cărora se constată încălcarea unor reguli și restricții impuse pentru prevenirea răspândrii SARS-CoV-2.

 

“Se propune elaborarea unui act normativ prin care să fie instituită măsura complementară a suspendării activității, pe o perioadă determinată, pentru operatorii economici care nu respectă măsurile de prevenire și combatere a răspândirii COVID-19”, prevede articulul 3 al hotărârii CNSU.

“În hotărârea de astăzi a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a apărut un lucru nou. Este o propunere pentru elaborarea unui act normativ prin care să fie instituită o măsură complementară a suspendării activităţii, pe o perioadă determinată, pentru operatorii economici care nu respectă măsurile de prevenire şi combatere a răspândirii COVID -19. Au fost multe discuţii în momentul în care am relaxat condiţiile pentru anumiţi operatori economici, din păcate, chiar dacă unele restricţii au rămas în vigoare, vedem foarte mulţi operatori economici care nu respectă aceste restricţii. Această propunere vine exact după aceste observaţii pe care le-am avut în ultima perioadă, pentru un act normativ care să reglementeze această situaţie cu suspendarea activităţii pe o perioadă determinată. Şi vor fi mai multe propuneri”, a declarat, în acest context, premierul Florin Cîțu.

Back To Top