Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a cerut verificări la furnizorii de utilități care emis facturi în  baza unui consum estimat.

 

Oficialul s-a referit la această metodă în termeni dur, apreciind că este “o formă de înșelătorie”, “o înșelătorie pe care distribuitorii cu furnizorii o practică”.

“Am primit mai multe sesizări de la oameni. Vreau să trag un semnal de alarmă asupra unui aspect! Am pățit-o și eu și, se pare, mulți alți români. Există anumiți furnizori care au și distribuție, care am văzut ca trec consumuri estimate foarte mari. 

Punând consumuri estimate foarte mari, factura va veni mai mare, practic iau niște bani în avans pentru un consum care nu există, se folosesc de bani oamenilor.

Nu se poate să se încarce facturile românilor pe consumuri estimate care nu au nicio legătură cu consumurile făcute în anii precedenți, care ar trebui să aprecieze ce a consumat clientul într-o perioadă asemănătoare. Este o formă de escrocherie, există amenzi pentru așa ceva. Mi se pare că este o înșelătorie pe care distribuitorii cu furnizorii o practică”, a declarant ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Ministrul a cerut ANRE și ANPC să verifice aspectele referitoare la consumul în funcție de care sunt emise facturile la utilități.

 

Foto ilustrație (presslaert.ro)

Back To Top