Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Ministrul Finanțelor Publice, Alexandru Nazare, a anunțat că face demersuri în vederea consultării cu partenerii elvețieni, în scopul derulării unui nou program de cooperare elvețioano-român.

“Am avut ocazia în anul 2010, în calitate de secretar de stat în Ministerul Finanțelor, să coordonez echipa Unității Naționale de Coordonare, responsabilă cu negocierea și semnarea primului program de cooperare cu Elveția, în valoare de 181 milioane CHF. Acum, după 11 ani, am satisfacția de a vedea că programul a avut un impact pozitiv asupra reducerii disparităților economice și sociale în România, cu o rată de absorbție de peste 85%.

Mulțumesc E.S. Arthur Mattli și partenerilor elvețieni pentru buna colaborare și implicarea în implementarea primului nostru program de cooperare bilaterală. În speranța că discuțiile dintre UE și Elveția vor ajunge la un acord în curând, am propus începerea consultărilor cu partenerii elvețieni în cel mai scurt timp, pentru stabilirea domeniilor eligibile precum și construirea mecanismului pentru un nou program de cooperare elvețiano-român”, a transmis ministrul de Finanțe.

Back To Top