Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

Există multe modele de Smart TV și toate ne permit același lucru: acces la Internet, descărcare de aplicații pentru a viziona seriale și streaming de filme, pentru a asculta muzică. Dar toate sunt diferite în multe aspecte: compatibilitate cu aplicațiile pe care dorim să le folosim, interfață, suport etc.

Este posibil să știți că există două sisteme de operare pentru telefoane mobile principale, Android și iOS, dar este posibil să nu fiți foarte sigur cu privire la sistemul de operare al televizorului dumneavoastră inteligent sau ce diferențe există între unul sau altul. Este important atunci când îl alegi? Ar trebui să îl luăm în considerare dacă vom alege televiziunea?

Care este sistemul de operare al unui Smart TV?

Sistemul de operare al unui TV Smart poate fi considerat „sistemul inteligent” pe care îl accesați când utilizați televizorul. Dincolo de canalele tv în sine sau de setările obișnuite pe care le puteți face (sunet, programare, difuzare) există o serie de servicii care sunt incluse. În unele, foarte complete, putem folosi televizorul pentru a juca jocuri video. De asemenea, îl folosim pentru aplicații, programe de tot felul. Dar nu există un sistem de operare unic și va depinde de marca și modelul de televizor pe care îl deținem.

Ce ar trebui să avem în vedere?

* Aplicații compatibile și catalog

Este important să vă uitați la catalogul de aplicații compatibil , în magazinul de aplicații al televizorului în sine, dar, mai presus de toate, este esențial să știm ce jocuri și aplicații sunt compatibile cu acest sistem de operare și care nu. Există din ce în ce mai multe platforme video de streaming pe care le avem și ne-ar plăcea să le putem vedea pe toate la televizor, cum ar fi serviciile de streaming de muzică, de exemplu.

* Ecosistemul dispozitivului

Dacă utilizați întotdeauna un sistem de operare, de exemplu, s-ar putea să fie interesant să partajați un sistem de operare cu alte dispozitive. De exemplu, în cazul unui Android TV pe care îl puteți conecta la Google Home, de exemplu, sau a unui dispozitiv Fire TV pe care îl putem conecta la Amazon Echo.

* Actualizări

Verificați actualizările sistemului de operare și cât de des sunt actualizate fiecare dintre opțiunile dintre care trebuie să alegem.

* Viteză

Fluiditatea cu care funcționează sistemul de operare va fi decisivă, astfel încât să nu dureze o veșnicie deschiderea aplicațiilor sau trecerea de la una la alta.

* Interfață

Nu ne interesează doar ce, ci și cum. Ca o interfață să fie confortabilă, accesibilă, ușor de utilizat. Să fie utilă, intuitivă și să putem găsi totul rapid fără a fi nevoie să petrecem ore și ore navigând între diferitele meniuri pentru a le instala, dezinstala etc.

Sisteme de operare la televizoare

Care sunt principalele sisteme de operare de pe Smart TV?

1. Android TV

Android TV este sistemul de operare Google și îl găsim pe televizoare de la mai multe mărci diferite: pe televizoarele marca Philips, pe unele televizoare Sony și pe modelele Sharp sau Xiaomi Smart TV, de exemplu.

Cel mai complet catalog de aplicații este cel al Android TV, care ne va permite să găsim fără probleme orice aplicație sau joc pe care dorim să îl folosim pe televizor. Toate aplicațiile de streaming video și muzică sunt compatibile cu acest sistem de operare, precum și cu un număr mare de jocuri. În Google Play există practic tot și putem conecta comenzile la televizor pentru a le folosi ca un fel de consolă de jocuri fără a avea o consolă ca atare.

2. Tizen

Sistemul de operare Samsung de pe televizoarele sale inteligente este în prezent Tizen. Este unul dintre cele mai populare și cele mai recomandate. Nu este doar în televizoare, ci în majoritatea produselor mărcii, cum ar fi aparate de aer condiționat, cuptoare sau camere video. Și, bineînțeles, la televizoare. Samsung este unul dintre cele mai fluide sisteme de operare TV care funcționează cel mai bine în ceea ce privește aplicațiile, nu există întârzieri și este unul dintre cele mai aplaudate.

Interfața Samsung este destul de confortabilă și are alte elemente suplimentare, cum ar fi compatibilitatea cu Chromecast, AirPlay 2 și un hub cu acces ușor pentru orice utilizator care ne permite să accesăm Samsung TV Plus și tot felul de aplicații, jocuri sau conținut din magazinul video.

3. Amazon Fire TV

Nu este un astfel de sistem de operare pentru televiziune, ci un sistem de operare pe care îl găsim în dispozitivele Amazon pentru a viziona TV. În plus, unele televizoare Toshiba actuale au și Amazon ca sistem de operare, deși nu toate. Are un mare avantaj și anume că putem căuta orice conținut pe care îl dorim la nivel global, astfel încât aplicația sau serviciul în care se află să ne găsească automat, atâta timp cât îl avem instalat și activ.

Aplicațiile sunt destul de complete și Amazon se remarcă prin numărul mare de jocuri pe care le includ aceste televizoare sau stick-ul de televiziune în sine, care face orice televizor inteligent. Catalogul este extins și practic orice platformă video actuală este compatibilă cu Amazon Fire TV în oricare dintre modelele sale. Prin urmare, și cu propriul sistem de operare pentru televizoare.

4. WebOS

WebOS este sistemul de operare utilizat de televizoarele inteligente marca LG și este exclusiv pentru compania coreeană. Permite utilizatorilor acestor televizoare inteligente să descarce aplicații și să navigheze de la propriul televizor. Versiunea actuală a sistemului de operare, WebOS 6.0, prezentată în 2021, aduce cu sine și o nouă versiune a telecomenzii LG, numită Magic Control , care are, printre alte opțiuni, acces direct la cele mai populare platforme precum Netflix sau Amazon . Prime Video, precum și o roată pentru a îmbunătăți navigarea.

WebOS este unul dintre cele mai fluide sisteme de operare cu o ușurință remarcabilă de utilizare. Este atractiv, simplu de utilizat și se remarcă prin viteza sa bună.

Back To Top