Categorie: Economic
valerian-vremeÎn perioada 26-27 ianuarie 2012, ministrul Comunicațiilor, Valerian Vreme, se află într-o vizită de lucru în Viena, Austria, fiind invitat de reprezentanții Camerei Economice Federale a Austriei la Conferința Internațională de E-guvernare.

Ministrul Valerian Vreme a avut o întâlnire bilaterală cu Dr. Hans Jörg Schelling, Vice-președinte al Camerei Economice Federale a Austriei pentru a discuta despre avantajele oferite de România pentru investiţii.
În cadrul conferinței, ministrul Comunicațiilor, Valerian Vreme, a prezentat strategiile și dezvoltarea e-guvernării în României.

"Avem obiective ambiţioase privind dezvoltarea de noi servicii electronice publice, creşterea calităţii şi a gradului de utilizare a serviciilor publice electronice. România are multe oportunităţi de afaceri. Firmele austriece au acumulat o vasta experiența în dezvoltarea, crearea şi punerea în aplicare a conceptelor în proiecte de e-Government. Suntem o destinaţie atractivă pentru investiţii de top, fiind printre primele locuri în lume în ceea ce priveşte viteza conexiunii la internet şi una dintre ţările care sunt pregătite pentru "aplicațiile viitorului" a declarat Valerian Vreme.

De asemenea, Valerian Vreme va discuta cu reprezentanți ai unor importante companii austriece de profil si va avea întâlniri politice cu oficiali ai Cancelariei Federale a Austriei.

Back To Top