Categorie: Economic

Ne-am reunit jurnaliști cu experiență, IT-iști, oameni de vânzări, cameramani profesioniști și specialiști în industria auto-moto, pentru crearea unei platforme online la care nu ne-am fi gândit niciodată dacă nu ar fi apărut ”plata pe anunț”! 😊. Scopul aceste alianțe? Crearea unei platforme pe care pasionații auto să aibă acces neîngrădit de vreo condiționare financiară.

Lansarea proiectului s-a făcut în etape. Mai întâi Vlog&Blog-ul, distribuit pe canalul nostru de YouTube – ICars România și pe rețelele Instagram, Facebook și TikTok. Edițiile filmate, montate și distribuite s-au bucurat instant de succes, unele dintre secvecțe având peste 500.000 de vizualizări. Articolele au zeci de mii de afișări.

Pasionați, unii chiar consumatori înrăiți, ai pieței auto-moto, noi credem că toată lumea trebuie să aibă acces în mod egal la oportunitățile oferite de ea. A fost un argument puternic în conceperea unei platforme de vânzări/cumpărări auto-moto pe care să poți publica gratis anunțurile, cu informații utile, evenimente și noutăți din domeniu.

Da, publicarea anunțurilor este și va fi GRATUITĂ!
Am introdus unele elemente de noutate, cele care fac diferența și care sunt exclusiv în beneficiul utilizatorului. De exemplu, atât cumpărătorul cât și vânzătorul fac din start selecția în privința poziționării volanului (stânga sau dreapta). Pentru cei care caută informații suplimentare, am integrat conținutul blog&vlog-ului. Pe lângă prezentările auto-moto noi și second, ale problemelor de natură mecanică sau electrică, am adăugat ca element de noutate ”do it yourself”.

Promovarea www.icars.ro beneficiază de suportul unei echipe specializată în campanii micro-targhetate. Anul trecut, echipa a derulat cu succes peste 1.000 de astfel de campanii.
Site-ul este parte a unei platforme din Ploiești care integrează și administrează și ziarele Observatorul Prahovean și Observatorul de Brașov, platformă care generează anual peste 75.000.000 de afișări de pagină și peste 200.000.000 de afișări publicitare.
www.icars.ro va beneficia de un important suport publicitar din partea platformei, pe lângă campaniile derulate pe Google, Facebook și alte social media.
Te așteptăm cu anunțurile la noi pe site!
Echipa Icars.ro
Telefon/WhatsApp pentru consiliere non stop: 0785.075.111
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top