Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

impozit microîntreprinderi
Categorie: Economic

Un proiect de Ordonanță de Urgență pregătit de Guvern se referă la măsurile fiscal-bugetare pregătite de Executiv, modificarea unor acte normative și prorogarea unor termene. Printre altele, acesta stabilește schimbări privind pragul pentru microîntreprinderi.

Update

Ministerul Finanțelor Publice a publicat, vineri dimineață, o nouă formă a proiectului Ordonanței de Urgență, în care nu mai apar prevederil referitoare la scăderea pragului pentru microîntreprinderi.

_____________________________

Proiectul a fost prezentat de HotNews și propune, printre altele, modificarea Codului fiscal, astfel: “dacă în cursul unui an fiscal o microîntreprindere realizează venituri mai mari de 500.000 euro, aceasta datorează impozit pe profit, începând cu trimestrul în care s-a depăşit această limită”. O altă modificare stabilește că “microîntreprinderile care devin plătitoare de impozit pe profit ca urmare a reducerii plafonului privind nivelul veniturilor realizate, de la 1.000.000 euro la 500.000 euro, comunică organelor fiscale competente ieşirea din sistemul de impunere pe veniturile microîntreprinderilor, până la data de 31 martie inclusiv a anului fiscal 2022”.

VEZI ȘI: Un angajat va mai primi salariul minim cel mult 24 de luni de la încadrare

Potrivit HotNews, scăderea pragului la microîntreprinderi, de la 1 milion de euro la 500.000 de euro, înseamnă pentru cele care depășesc pragul plata unui impozit pe profit de 16%, în loc de 1-3% - impozit pe venit.

Back To Top