Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

euroPIB-ul României a înregistrat a șasea cea mai mare creștere din UE în trimestrul al patrulea din 2011, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Față de trimestrul precedent s-a înregistrat o scădere cu 0,2%, ceea ce ne poziționează pe locul 12 în UE.

INS, 6 martie 2012: În al patrulea trimestru din anul 2011, PIB a scăzut cu 0,2% față de trimestrul anterior (serie ajustată sezonier) și a crescut cu 1,9% față de trimestrul al patrulea din anul 2010 (serie brută). s-a ridicat la 184 mld. lei la prețuri curente.

Creșterea PIB a fost susținută în special de construcții, care a crescut cu 5,7% în trimestrul al patrulea din anul 2011, urmate de agricultură, silvicultură și pescuit (3,1%) și de industrie (2%). Pe ansamblul economiei, cea mai mare majorare au înregistrat-o activităţile de spectacole, culturale şi recreative; reparaţiile de produse de uz casnic şi alte servicii (11,1%).

Aceste evoluții pozitive au contracarat efectul negativ pe care evoluţia exportului net l-a avut asupra PIB, ca urmare a creşterii mai accentuate a importurilor (5,4%) comparativ cu cea a exporturilor (4%).


Back To Top