Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rompetrol atac cibernetic
Categorie: Economic

KMG International a anunțat, luni, că Rompetrol - companie parte a grupului amintit - a fost ținta unui „atac cibernetic complex”.

“În cursul acestei nopți, Rompetrol s-a confruntat cu un atac cibernetic complex. Suntem în permanentă legătură cu Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) și împreună depunem toate eforturile pentru rezolvarea situației.

Pentru protejarea datelor, compania a sistat temporar funcționarea site-urilor și a serviciului Fill&Go, atât pentru flote, cât și pentru persoanele fizice.

Activitatea benzinăriilor Rompetrol se desfășoară normal, clienții având la dispoziție opțiunea plății în numerar sau prin card bancar.

Menționăm că activitatea operațională a rafinăriei Petromidia nu este afectată.

Ne cerem scuze pentru inconveniențe” este comunicatul transmis de KMG International.

Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) a transmis, la rândul său, o alertă referitoare la atacul împotriva Rompetrol și a menționat că echipa sa este “în contact permanent cu organizația afectată pentru remedierea problemei, oferind asistența necesară în acest caz”.

VEZI ȘI: Controale ANPC în benzinăriile Lukoil și Gazprom din toată țară. Amenzi de aproape 300 000 de euro

 

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Back To Top