Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

fluturaș salariu minim
Categorie: Economic
  • Creșterea voluntară a salariului minim pe economie cu 200 de lei a fost aprobată în cadrul programului național “Sprijin pentru România”.
  • Această majorare va fi scutită de taxe.
  • O altă modificare referitoare la salarizare vizează sectorul agricol.

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat, printre alte măsuri de sprijin adoptate pe fondul actualei crize economice, că la salariul minim va fi aplicată o creștere voluntară de 200 de lei, sumă pentru care nu vor fi percepute taxe.

VEZI ȘI: Un angajat va mai primi salariul minim cel mult 24 de luni de la încadrare

Creșterea voluntară înseamnă că va fi aplicată doar de firmele care doresc să facă acest lucru. Este de așteptat, însă, ca numărul lor să fie destul de mare, având în vedere că este o propunere venită chiar din partea mediului de afaceri. “Este o propunere de la IMM-uri ce dacă se mărește salariul minim, cele 200 de lei diferență să nu fie impozitate cu CAS și CASS (contribuțiile la fondul să sănătate și cel de asigurări sociale – n.red.)”, declara, acum o săptămână, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

De la 1 ianuarie 2022, salariul minim brut pe țară este de 2.550 de lei.

Tot în privința salariului minim, Ciucă a anunțat că în agricultură şi industria alimentară acesta va fi de 3.000 de lei brut, similar celui din sectorul construcţiilor. Măsura va fi aprobată săptămâna viitoare în Parlament.

Ilustrație arhivă

 

Back To Top