Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

salina slanic
Categorie: Economic
  • Un nou lift urmează să fie achiziționat, anul viitor, pentru Salina Slănic, unde turiștii sunt transportați în și din subteran cu microbuze, încă de la accidentul din 2014.
  • Este numai una dintre investițiile pentru acest obiectiv, anunțate de ministrul Economiei, cu prilejul vizitei în Prahova.
  • Alte proiecte se referă la retehnologizarea și extinderea zonei de exploatare.

În cadrul vizitei la Salina Slănic, ministrul Economiei, Florin Spătrau, a avut discuții cu directorul Salrom, Dan Dobrea, subprefectul de Prahova, Emil Drăgănescu, dar și cu parlamentarii de Prahova Bogdan Toader, Laura Moagher și Rodica Paraschiv.

Cu același prilej, ministrul a anunțat că obiectivul este vizat de proiecte de investiții importante, pe de-o parte pentru a facilita accesul turiștilor, iar pe de alta pentru retehnologizarea zonei de producție.

VEZI ȘI: Activitatea turistică la Salina Slănic a fost reluată. Vizitatorii sunt transportați cu aceleași microbuze

“Vom include în planul de investiții de anul viitor achiziționarea unui nou lift pentru Salina Slănic Prahova, una dintre cele mai impresionante obiective turistice, dar şi una dintre cele mai importante exploatări de sare din țara noastră.

Alături de directorul Salrom Dan Dobrea, am discutat cu cei din conducerea salinei atât despre activitatea turistică, cât şi despre exploatarea zăcământului de sare.

Una dintre cele mai importante achiziții de la Slănic va fi o combină cu tăiere punctiformă, care, de anul viitor, va funcționa în subteran.

Mai mult decât atât, va fi retehnologizată şi instalația de măcinare şi ambalare sare.

Le-am transmis celor din conducere că  îmi doresc să văd ieşind pe poarta salinei un produs ambalat atrăgător care să poată concura cu alte produse similare aflate pe rafturile supermarketurilor din România.

Aceste investiții sunt necesare pentru creşterea capacității de producție şi exploatarea în siguranță a sării.

Salrom trebuie să devină un competitor important pe piața alimentară din România, mai ales că zăcământul de sare este de calitate, iar proprietățile sării din țara noastră sunt superioare în comparație cu cele ale altor produse importate pe care le găsim pe rafturile magazinelor”, a spus Spătaru.

Compania Națională a Sării are în plan investiții masive, de peste 12,5 milioane de euro, inclusiv pentru extinderea zonei de extracţie în galerii noi, la 250 de metri adâncime, sub mina Unirea.

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Back To Top