Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic
  • Aleșii județeni au aprobat, joi, majorarea aportului la capitalul social al SC Hidro Prahova cu 10 milioane de lei.
  • Măsura, potrivit unei adrese transmise de operatorul regional de apă și canalizare, este necesară pentru asigurarea finanțării pentru o serie de lucrări de modernizare.
  • Consiliul Județean Prahova este acționarul majoritar al Hidro Prahova, cu o cotă de participare la capitalul social de 83,88 %.

 Aportul în numerar al județului Prahova la capitalul social al Societății Hidro Prahova S.A. se va majora cu suma de 10.000.000 lei. Cel puțin așa prevede o hotărâre aprobată, joi, de aleșii județeni.

Citește și: CJ Prahova: Consilierii județeni au aprobat construirea a trei pasaje rutiere pe Valea Prahovei

Printr-o adresă transmisă la Consiliul Județean Prahova,  Hidro Prahova S.A. a anunțat că Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor a aprobat propunerea de majorare a capitalului social cu suma de 12.000.000 lei.

Conform raportului anexat la proiectul de hotărâre al Consiliului Județean Prahova, motivul principal care a stat la baza adoptării hotărârii respective a fost de asigura „fluxul financiar necesar finanțării lucrărilor de modernizare și extindere a infrastructurii de alimentare cu apă și de canalizare din aria de operare a Societății Hidro Prahova S.A”.

Pe lista de lucrări figurează modernizarea captărilor de apă, extinderea sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare, modernizarea stațiilor de tratare/pompare apă potabilă și creșterea eficienței energetice a utilajelor și a componentelor sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare.

Consiliul Județean Prahova este acționar majoritar la Hidro Prahova, cu o cotă de participare la capital de 83,88 %, în total societatea având 28 de acționari - unități administrative.

Back To Top