Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ministrul agriculturii râfov
Categorie: Economic
  • Comuna Râfov a marcat unul dintre popasurile făcute vineri de ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, în județul Prahova.
  • Fermierii locali au discutat cu acesta și primarul localității, Paul Costin Cazanciuc, problemele cu care se confruntă, punând pe tapet și câteva aspecte legate de programul “Tomata”.

Întâlnirea găzduită de primarul comunei Râfov a fost un bun prilej pentru ca fermierii locali și edilul Paul Costel Cazanciuc să îi prezinte concret dificultăți pe care agricultorii le întâmpină în activitatea curentă.

Cu acest prilej, ministrul Agriculturii a anunțat o primă măsură care vizează tocmai unul dintre aspectele semnalate de prahoveni. Astfel, potrivit acestuia, perioada de comercializare a producției de tomate prevăzută în ediția din acest an a programului “Tomata” va fi prelungită cu câteva săptămâni, termenul limită de 10 iunie fiind mutat la începutul lunii iulie.

La întâlnirea de vineri, fermierii locali i-au cerut ministrului și introducerea altor legume în programe similare.

VEZI ȘI: Patru proiecte, de 48 de milioane de lei, pentru rețele de apă și canalizare, depuse de Râfov prin PNI “Anghel Saligny”

Foto: Primăria Rîfov

Back To Top