Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rochie emag oferte
Categorie: Economic
  • Rochiile scurte pot fi un pic mai dificil de purtat, dar asta nu ar trebui să te descurajeze să te mândrești cu una.
  • De cele mai multe ori, o astfel de ezitare ar implica întrebări legate de lungimea potrivită, ce să porți sub o rochie mini și ce să ai în vedere atunci când porți astfel de rochii scurte.
  • Cu toate acestea, atunci când este abordată în mod corespunzător, o rochie scurtă este într-adevăr o opțiune elegantă pentru cei care caută fotografii demne de social media.

Sunt mulți care ar spune că o femeie de o anumită vârstă nu ar trebui să poarte rochii și fuste de lungime mai scurtă; cu toate acestea, noi nu credem că vârsta are vreo legătură cu asta. În opinia mea, atâta timp cât ești de bun gust, nu există o limită de vârstă pentru a purta orice stil.

Există o linie fină între a te îmbrăca pentru a-ți exprima stilul personal și a încerca să arăți ca fiica ta adolescentă, și aici poate fi complicat. Avem câteva sfaturi despre cum să porți rochii și fuste scurte pentru femeile mature.

În primul rând, permiteți-ne să spunem că noi considerăm că modestia este importantă și credem că majoritatea femeilor ar fi de acord că a avea o rochie sau o fustă care abia acoperă posteriorul nu este potrivită, indiferent de vârsta pe care o ai. Acestea fiind spuse, credem că este posibil să porți fuste și rochii mai scurte într-un mod elegant și nu credem că trebuie să porți întotdeauna ceva „sub genunchi", cu excepția cazului în care aceasta este preferința ta.

Dacă plănuiești să porți rochii scurte, iată câteva lucruri importante la care trebuie să fii atentă:

  • Dacă rochia sau fusta ta este la limită prea scurtă, purtarea de pantofi cu toc va ajuta la minimizarea aspectului.
  • Dacă porți o fustă sau o rochie scurtă cu o anumită volumetrie, veți atenua impactul, spre deosebire de una scurtă și mulată.
  • Purtarea de pantaloni scurți pe dedesubt poate preveni orice expunere jenantă din cauza unei brize neașteptate.
  • Caută un model care să fie ușor mai lung în partea din spate sau poartă colanți pe dedesubt.
  • Cizmele înalte pot oferi, de asemenea, o acoperire suplimentară și căldură picioarelor tale.

1. Poartă întotdeauna lenjerie intimă adecvată

Urmele de lenjerie pot strica orice ținută, indiferent cât de frumoasă ești sau cât de atractivă este rochia. Singura modalitate de a rezolva acest aspect este să porți chiloți fără cusături. De asemenea, se poate purta un body shaper pentru a-ți accentua formele și a crea o siluetă măgulitoare pentru corpul tău.

Purtarea unui pantalon scurt de ciclism sau de bicicletă pe sub rochii elegante scurte este o necesitate pentru a evita orice expunere nedorită a lenjeriei tale intime în cazul unor defecțiuni de garderobă. Aceste tipuri de articole de îmbrăcăminte sunt, de asemenea, destul de confortabile, așa că te vei bucura de o protecție suplimentară, fără niciun disconfort. Alege pantaloni scurți în culori neutre (nude sau negre) sau în culori care se asortează cu rochia ta. Pe lângă acestea, asigură-te că lungimea pantalonilor scurți este acoperită în totalitate de rochie.

2. Alege lungimea potrivită înainte de a purta o rochie scurtă

Termenul „scurt” poate însemna o varietate de lungimi pentru diferite persoane. Așadar, cum se poate ști că o rochie scurtă are lungimea potrivită sau este prea scurtă? Experții în modă recomandă acest hack pentru a ști care este lungimea ideală a unei rochii scurte, care este lungimea sub vârful degetelor atunci când brațele sunt relaxate de o parte și de alta. Lungimi mai mici decât aceasta pot fi deja inconfortabile și nepotrivite pentru anumite ocazii. Alegerea lungimii potrivite pentru a te simți confortabil atunci când porți o rochie scurtă.

3. Asigură-te că îți pregătești picioarele

Având în vedere că îți vei dezvălui și vei atrage atenția asupra picioarelor, asigură-te că acestea sunt impecabile! Asigură-te că îți hidratezi picioarele, deoarece pielea uscată poate fi foarte dezagreabilă. Folosește o cremă hidratantă de bună calitate și de lungă durată, care îți va face picioarele să strălucească pe toată durata evenimentului.

Există, de asemenea, câteva lucruri importante pe care nu trebuie să le faci dacă intenționezi să porți rochii scurte, printre care se numără următoarele:

1. Nu purta rochii mini care sunt super strâmte

O potrivire adecvată este importantă pentru toate rochiile și este extra necesară pentru rochiile scurte. Alege rochii mini care sunt bine ajustate, suficient de strâmte în locurile potrivite, dar nu atât de strâmte încât să devină neplăcute. Nu numai că mișcările îți vor fi restricționate de o rochie prea strâmtă, dar rochiile super ajustate au, de asemenea, tendința de a se deplasa pe coapse atunci când te miști, în special atunci când te așezi.

Atunci când te decizi, alege dacă vrei să porți o rochie scurtă sau o rochie strâmtă, dar cu siguranță nu ambele la aceeași rochie.

2. Nu purta prea multe accesorii atunci când porți o rochie scurtă

În cazul rochiilor scurte, picioarele tale sunt cel mai mare accesoriu. Nu le răpi atenția de la ele prin accesorizarea excesivă. Dacă trebuie să porți alte tipuri de accesorii, păstrează-le simple și minimale. Lasă-ți accesoriile de vis să ia prim-planul și să fie în centrul atenției.

3. Nu-ți scoate în evidență toate părțile corpului

Cu rochiile scurte, este ușor să alunece de la elegant la vulgar. O modalitate de a te asigura că faci o alegere elegantă a rochiei este să echilibrezi expunerile. De exemplu, cu rochiile mini, îți arăți deja picioarele, așa că este mai bine să acoperi restul corpului.

VEZI ȘI: 5 sfaturi pentru a purta un trening de damă

 

 

Back To Top