Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

fabrica theta mobilier comanda
Categorie: Economic
  • THETA Furniture & More, unul dintre cei mai semnificativi integratori români de soluții de amenajare interioară, a deschis oficial porțile noii fabrici de producție mobilier custom-made.
  • Noua unitate funcționează la Păulești și reprezintă o investiție de aproximativ patru milioane de euro.
  • În fabrica din apropiere de Ploiești, THETA Furniture & More produce mobilier pe comandă folosind cele mai noi tehnologii și echipamente din domeniu.

Actuala fabrică a THETA Furniture & More înlocuiește unitatea de producție care a funcționat la Blejoi, până la începutul anului trecut.

La Păulești, lucrările au început în mai 2021 și au fost finalizate la începutul acestui an. 

Co-fondator THETA Furniture & More: “Fabrica de la Păulești, un centru de inovație”

“Deschiderea noii fabrici ne va susține să ne atingem obiectivele pe care le avem pentru următorii ani: de dublare a capacității noastre de producție și de a ajunge la venituri de 25 de milioane de euro până în 2025. Fabrica de producție a fost încă de la început investiția noastră principală, rolul inițial al companiei fiind de producător de mobilier custom-made, iar în ultimii șapte ani în calitate de integrator cu soluții complete de amenajare interioară. Investiția în fabrica nouă a fost posibilă și datorită sprijinului financiar oferit de BRD - Groupe Société Générale”, a declarat Florin Gheorghe, CEO și Co-fondator THETA Furniture & More, apreciind că noua unitate este nu doar “cea mai inteligentă investiție” a companiei, dar și un “centru de inovație, atât din prisma utilajelor moderne, a fluxului nou tehnologic, cât și a forței de muncă profesioniste.”

“Am investit în THETA în 2020 în plină pandemie, când spațiile de birouri erau aproape goale. Însă noi credem foarte mult în puterea si capacitatea lui Florin de a schimba modul în care arată spațiile de interior din România, fie că vorbim despre birouri, clinici medicale, restaurante sau hoteluri. Noua fabrică cu siguranță ne va ajuta foarte mult să ne atingem obiectivele”, spune și Cornel Fumea, Board Member THETA Furniture & More și partener Black Sea Fund, fond de investiții care, din 2020, deține 50% din companie.

Afaceri estimate la 16-18 milioane de euro în 2023

Pentru acest an, managementul companiei estimează afaceri de 14 milioane de euro comparativ cu 10 milioane de euro în 2021. De asemenea, conducerea THETA Furniture & More preconizeaza că până la finele anului actual numărul de clienți și de spații amenajate va crește cu 20% față de 2021. 

Peste 1.500 de clienți în portofoliul companiei 

De la crearea companiei în 2008, THETA a lucrat cu peste 1.500 clienți, companii locale și internaționale din segmente precum office, comercial, HoReCa și medical. Astfel, compania a amenajat peste 350.000 mp de spații interioare, pentru clienți cu spații localizate în clădiri precum AFI Park, Ana Tower Building, The Mark Building, Green Court Building (B și C), Oregon Park, Enayati Medical City, Hotelul Sinaia (restaurant), Hotel Mamaia, Sky Club și altele.

La momentul actual exportul reprezintă 20% din business, iar compania a livrat mobiler custom-made pentru companii din țări precum Belgia, Franța, Ungaria, Olanda, Elveția.

În prezent, THETA Furniture & More este unul dintre cei mai importanți integratori români de soluții de amenajare interioară, cu propria fabrică de producție mobilier custom-made.

www.theta.com.ro.

Back To Top