Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vouchere de vacanță
Categorie: Economic
  • Valabilitatea voucherelor de vacanţă acordate atât în 2019, cât și în 2020, indiferent de suport, a fost extinsă până la finalul lunii iunie 2022, conform unei OUG adoptate la finalul anului trecut.
  • Valabilitatea tichetelor a fost prelungită deoarece mulți nu le-au putut folosi, din cauza contextului epidemiologic.

Ordonanța amintită stabilește că perioada de valabilitate pentru voucherele de vacanță emise în perioada 1 ianuarie 2019-31 decembrie 2020, indiferent de suport, se prelungește până la data de 30 iunie 2022.

Același act normativ mai prevede că voucherele de vacanță se vor acorda până în 2026, vor fi emise doar în format electronic și au o valoarea de 1.450 de lei.

Voucherele de vacanță vor putea fi folosite și pentru a plăti taberele copiilor

În această lună, Camera Deputaților a adoptat, în calitate de for decizional, cu 238 de voturi ''pentru'' şi un vot ''împotrivă'', proiectul de lege pentru modificarea Legii 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, care prevede instituirea posibilităţii ca plata taberelor pentru copii să poată fi făcută şi cu voucherele de vacanţă acordate părinţilor. Procedura privind plata taberelor potrivit prezentului alineat se stabileşte prin ordin comun al ministrului educaţiei şi al ministrului finanţelor, prevede proiectul.

VEZI ȘI: Miniștrii din UE au picat de acord privind salariul minim european. Directiva ar însemna venituri mai mari pentru 1,5 milioane de români

Foto ilustrație (a1.ro)

Back To Top