Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

controale anaf evaziune fiscala
Categorie: Economic
  • Începând cu 1 iulie, ANAF va trimite aproximativ 70 de echipe de control pe urmele celor peste 550.000 de români prinși că sunt mult mai bogați decât declară la stat.
  • Într-un clasament pe localitățile cu cele mai mari sume pentru care nu s-au plătit taxe și impozite, Ploieștiul ocupă locul al doilea, după Capitală.

Analizele de risc citate șeful ANAF, Lucian Heiuş indică existenţa unei diferenţe de 104,2 miliarde de lei, din care în regiunea Braşov – 11,3 miliarde de lei, Bucureşti – 29,2 miliarde de lei, regiunea Cluj – 14,3 miliarde de lei, regiunea Craiova – 6,3 miliarde de lei, regiunea Galaţi – 12,4 miliarde de lei, regiunea Iaşi – 12,5 miliarde de lei, regiunea Ploieşti – 9,4 miliarde de lei şi regiunea Timişoara – 8,4 miliarde de lei.

Pe localități, clasamentul este deschis de București (aproximativ 6 milioane de euro), urma de Ploiești și Cluj (câte 4 milioane de euro). Acestea sunt orașele în care s-ar fi acumulat cele mari sume pentru care nu au fost plătite taxe și impozite.

“20 de miliarde de euro în 4 ani la 560.000 de oameni. Nu se mai poate continua în acest mod. Ne vom duce spre aceste 560.000 de persoane. Nu vom sări nimic. Vom începe de la cel mai mare, la cel mai mic”, a declarat șeful ANAF, Lucian Heiuș.

Controalele la nivel național vor începe pe 1 iulie.

Back To Top