Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

În ciuda politicii de restricţionare a creditelor de consum din ultimele luni, Banca Naţională a României a lansat o nouă posibilitate de finanţare pentru cei care au nevoie de bani pentru studii şi pentru necesităţi medicale.

Banca-Nationala-a-Romaniei

În ultimele luni, creditarea a devenit un sistem cu nenumărate bariere, în care băncile sunt obligate să respecte restricţiile impuse de BNR. Creditele de consum, chiar şi cele garantate cu ipotecă nu mai pot fi acordate decât pentru o perioadă de cel mult cinci ani. Mai mult, băncile trebuie să ia în considerare o posibilă creştere a dobânzii, o scădere a veniturilor, dar şi creşterea cursului de schimb valutar, menţionează conso.ro.

De curând, însă, legislaţia a permis băncilor să lanseze noi oferte de creditare, de data aceasta pentru studii şi pentru diverse necesităţi medicale. Deşi timidă, oferta actuală de pe piaţă cuprinde credite destinate studiilor postuniversitare, precum MBA, studii de perfecţionare, de recalificare, doctorat sau a doua facultate, inclusiv în străinătate, care pot fi acordate pe o perioadă de maxim zece ani. În ceea ce priveşte finanţarea cheltuielilor medicale, băncile au început să ofere credite pentru o perioadă de maxim 3 ani, pentru orice fel de tratamente în ţară şi străinătate, iar împrumuturile pot fi folosite chiar şi pentru operaţii estetice.

Back To Top