Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

controale anaf
Categorie: Economic
  • Președintele Fiscului, Lucian Heiuș, spune că sunt peste 71.000 de contribuabili care riscă sesizări penale, din cauza comiterii unor fapte reincriminate începând cu 1 martie.
  • Sunt vizați cei care au reținut, fără să vireze la stat, unele impozite și contribuții.

Heiuș spune că ANAF va trimite înștiințări către acești contribuabili, fiind ultima lor șansă de a intra în legalitate.

“Peste 71.000 de contribuabili se află în prezent în situația de a li se face sesizări penale pentru nevirarea către stat a impozitelor și contribuțiilor cu reținere la sursă, conform OUG 130/2021. Aceștia vor primi de la începutul săptămânii următoare notificări de la ANAF cu prezentarea situației în care se află, cu propunerile de remediere a situației, dar și cu mesajul că în lipsa unei rezolvări, se va aplica legea la literă, adică vor urma sesizările penale. Notificarea va prezenta și variantele disponibile - să achite sau să acceseze diferitele instrumente de eșalonare/restructurare prevăzute de legislație. Aceste notificări sunt un ultim demers de prevenție pe care îl putem face înainte de sesizările penale”, a declarat Lucian Heiuș pentru profit.ro.

VEZI ȘI: ANAF anunță controale masive. Sunt vizați peste 500 000 de români care și-au cumpărat case și mașini

Back To Top