Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

 

• Cele mai productive trei sectoare din industria românească sunt fabricarea produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului, producţia de malţ şi cea de ulei.
• Productivitatea din fabricile româneşti a crescut şi de 5-7 ori faţă de 2008.
• În acest timp, salariile angajaților s-au mărit doar de trei ori față de cât produc aceștia.

Cele mai productive trei sectoare din industria românească sunt fabricarea produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului, adică rafinăriile, producţia de malţ şi cea de ulei.
Fiecare salariat din aceste domenii „produce“ pentru compania al cărei angajat este, afaceri care variază între 3,5 şi 6,7 milioane de lei pe an, de 7-13 ori mai mult decât media pe toată economia, arată o analiză a Ziarului Financiar, făcută pe baza datelor de la Registrul Comerţului şi INS.
Productivitatea din fabricile româneşti a crescut şi de 5-7 ori faţă de 2008, în mai multe sectoare din zona de producţie (fabricarea cauciucului, a pesticidelor, a uleiurilor, dar şi altele) în timp ce la nivelul întregii economii, ea abia s-a dublat, ajungând la 500.000 de lei.
În aceeaşi perioadă, 2008-2021, salariile abia s-au triplat, relatează sursa citată. În 2008, salariul mediu net din industrie era de 1.042 de lei, versus 3.500 de lei în 2021.

CITEȘTE ȘI: Prime Kapital construiește un proiect rezidențial cu 7 clădiri eficiente energetic în Ploiești. Cu ce avantaje vin acestea

România are 229 de domenii de activitate în zona de producţie. În 31 dintre aceste domenii, adică în unu din şapte, productivitatea (cifra de afaceri adusă de fiecare angajat) sare de 1 milion de lei în 2021, arată cele mai recente date publice.
Ziarul Financiar a analizat productivitatea per angajat în 2021 şi în 2008 şi a căutat să vadă care sunt sectoarele cu cele mai bune rezultate şi evoluţii. Fabricarea tutunului şi producţia de bere au ieşit din rândul celor mai productive industrii în perioada 2008-2021. Au urcat puternic, însă, producţia de maşini, cea de electronice sau de îngrășăminte.
Mai multe pe: ziarulfinanciar.ro

CITEȘTE ȘI: Cum îți recuperezi banii din amenda pentru lipsa formularului PLF?

Back To Top