Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bursa euro
Categorie: Economic

 

• Euro se depreciază, iar dolarul atinge cel mai ridicat nivel din ultimii 20 de ani după ce Putin a anunțat mobilizarea parțială.
• Și lira sterlină s-a depreciate cu 0,31% după ce coborâse deja la minimul ultimilor 37 de ani.
• Moneda rusească (rubla) a coborât la cea mai redusă valoare din ultimele două luni, iar acţiunile companiilor ruseşti au înregistrat scăderi de peste 10%.

Dolarul a urcat miercuri până la cel mai ridicat nivel din ultimii 20 de ani, în timp ce moneda unică europeană s-a depreciat, în contextul în care Vladimir Putin a ordonat mobilizarea rezerviştilor și i-a acuzat pe aliații occidentali de „șantaj nuclear”.
Dollar Index, care măsoară evoluţia monedei americane în raport cu un coş format din alte şase valute, a urcat cu 0,5% până la 110,87 puncte, un nou record înregistrat după 2002, relatează digi24.ro.
Euro s-a depreciat cu 0,56% până la 0,9913 dolari, iar lira sterlină cu 0,31% până la 1,1345 dolari, după ce anterior a coborât până la 1,1304 dolari, minimul ultimilor 37 de ani.

CITEȘTE ȘI: ANRE a început controale inopinate la distribuitorii de energie electrică, după numeroasele sesizări privind facturi uriașe

Dolarul este de obicei văzut ca un activ sigur de către investitori și tinde să se întărească atunci când tulburările geopolitice afectează sentimentul pieței pentru risc.
Tot miercuri, moneda rusească (rubla) a coborât până la un curs de 63 de ruble pentru un dolar, revenind la cea mai redusă valoare din ultimele două luni. Acţiunile companiilor ruseşti au înregistrat scăderi de peste 10% după anunțul de mobilizare parțială a rezerviștilor, prima după cel de doilea Război Mondial, mai precizează sursa citată.

Mai mult pe digi24.ro

CITEȘTE ȘI: ANAF vinde apartamente și terenuri de la persoane care nu-și mai permit ratele prin Prima Casă

Back To Top