Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

gazprom nis petrol perchezitii
Categorie: Economic
  • Nouă percheziții au avut loc luni, în București și Timișoara, într-un dosar privind divulgarea de informații secrete sau nepublice și transfer neautorizat de date informatice.
  • Ancheta are în vedere persoane care ar fi furnizat date despre zăcămintele minerale ale României.
  • Cercetările vizează NIS Petrol, subsidiară a companiei rusești Gazprom.

Ancheta în care au avut loc perchezițiile DIICOT ar viza angajați NIS Petrol, compania sârbă controlată de grupul rusesc Gazprom Nift. Procurorii ar avea în vedere o posibilă scurgere de informaţii neautorizate, legate de prospecţiunile în zăcămintele de ţiţei şi gaze făcute începând din anul 2014, în judeţul Timiş, scrie News.ro

Procurorii DIICOT au descins luni la sediul și punctele de lucru ale multinaționalei, de unde au ridicat documente și medii de stocare a datelor, iar opt persoane au fost conduse la audieri. Referitor la patru cetățeni români și străini, anchetatorii “au formulat acuzații sub aspectul comiterii infracțiunilor de divulgarea informațiilor secrete de serviciu sau nepublice și transfer neautorizat de date informatice reținându-se că, în calitate angajați ai unei filiale a unei companii multinaționale (având responsabilități de natură managerială sau de altă natură în cadrul firmei ori, dimpotrivă, neavând autorizarea necesară desfășurării anumitor operațiuni în cadrul acestei firme), au eludat normele metodologice pentru aplicarea Legii petrolului, respectiv procedurile impuse de către Agenția Națională pentru Resurse Minerale și au transmis date nedestinate publicității privind fondul de resurse (rezerve minerale) din România către firma din același consorțiu din Serbia”.

Verificările sunt continuate de DIICOT Timișoara.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

VEZI ȘI: Percheziții DNA în cooperare cu SUA, la baza militară de la Mihail Kogălniceanu

Foto: stirileprotv.ro

Back To Top