Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mesajele false eon
Categorie: Economic

 

• E.ON Energie România îşi avertizează clienţii să nu ia în considerare şi să nu dea curs mesajelor primite în ultimele zile, prin intermediul mijloacelor electronice, în numele companiei.
• Mesajele se referă la necesitatea unei deplasări la magazinele companiei şi depunerea unei cereri pentru a beneficia de schema de sprijin.

Reprezentanții companiei precizează că mesajele sunt false și nu trebuie accesate linkurile sau completate cererile din aceste anunțuri.

„Aceste mesaje nu sunt expediate de E.ON Energie România, iar dacă primiţi mesaje care conţin îndemnuri de a completa rapid cereri sau de a accesa link-uri, recomandarea noastră este să nu daţi curs acestor invitaţii! Specialiştii noştri în CyberSecurity investighează acest incident pentru a identifica şi transmite informaţii utile către instituţiile specializate ale statului care sunt autorizate să ia măsuri pentru prevenirea unor situaţii similar”, se arată într-un comunicat al companiei, citat de digi24.ro.

Furnizorul de energie mai precizează că persoanele fizice nu trebuie să depună nicio cerere pentru a beneficia de sprijinul stabilit de către statul român, așa cum sunt sfătuite în mesajele false, în timp ce persoanele juridice, în funcţie de domeniul de activitate, pot depune o solicitare online.
Vizitele la E.ON sunt făcute numai pe bază de programare online sau telefonică.
Mai multe pe digi24.ro

CITEȘTE ȘI: Concert caritabil pentru Spitalul de Pediatrie. Veniturile obținute vor fi investite în extinderea Compartimentului de Primiri Urgențe

 

Back To Top