Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

electrica furnizare facturi
Categorie: Economic
  • Șeful Comisariatului Regional Protecția Consumatorilor - Regiunea Sud Muntenia, Ion Iordăchescu, a anunțat că Electrica Furnizare a fost amendată pentru întârzierile în emiterea facturilor.
  • Comisarul șef al CRPC Sud Muntenia publică și răspunsul furnizorului, în care societatea explică de ce s-a ajuns în această situație și promite că va fi îngăduitoare în cazul clienților care au sume mari de plată.

“Revenim cu detalii privind demersurile efectuate de Comisariatul Regional Protecția Consumatorilor - Regiunea Sud Muntenia pentru remedierea situației apărute privind neemiterea facturilor de energie electrica de către Electrica Furnizare.

Citiți și: Ultimatum dat de Protecția Consumatorilor, după avalanșa de reclamații privind facturarea cu întârziere

Săptămâna aceasta operatorul economic a fost sancționat de comisarii Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Prahova cu 2 amenzi in valoare totală de 20.000 lei pentru nerespectarea măsurilor dispuse în documentul de control anterior (emiterea facturilor în termen de maxim 15 zile), precum și pentru nerespectarea condițiilor contractuale de a emite facturile la timp. În același timp s-au dispus măsuri de remediere a deficiențelor (emiterea facturilor către consumatorii casnici)” este mesajul publicat de Ion Iordăchescu.

Electrica Furnizare anunță că le acordă clienților afectați o perioadă de grație 

raspuns electrica 20 oct“Având în vedere multiplele modificări legislative din perioada octombrie 2021 – septembrie 2022, a fost necesar ca Electrica Furnizare să realizeze o serie de optimizări și dezvoltări semnificative ale sistemului informativ de facturare, care să permită evidențierea în cadrul facturilor a măsurilor de sprijin acordate consumatorilor de energie electrică și gaze naturale.

În ciuda faptului că modificările de soft necesare aplicării măsurii au fost unele complexe, compania a depus toate eforturile pentru a scurta timpii de implementare, astfel încât să poată răspunde cu celeritate nevoilor clienților”, se arată în răspunsul societății către CRPC Sud Muntenia.

Sursa citată transmite că, în ultimele zile, compania a derulat o campanie de emitere a facturilor pentru categoriile de clienți din protofoliu la care facturarea a fost sistată în scopul implementării modificărilor legislative, sar și că societatea va acorda “o perioadă de grație  suplimentară pentru plata acestora”.

“De asemenea, clienții Electrica Frunizare au posibilitatea de a solicita plata eșalonată a facturilor ce vor fi emise în această perioadă”, se arată în mesajul care reia informația comunicată și acum câteva zile de reprezentanții societății.

Citiți și: Ce soluție le propune Electrica acelor clienți care au de plată sume uriașe din cauza facturilor emise cu întârziere

Foto ilustrație

Back To Top