Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

industrie forță de muncă
Categorie: Economic

 

• Datele Institutului Naţional de Statistică (INS) arată că, în trimestrul al II-lea din anul 2022, numărul locurilor de muncă vacante a ajuns la aproape 46.000.
• Cumulate, în regiunile Bucureşti – Ilfov şi Nord-Vest erau aproape 22.000 de locuri de muncă neocupate.
• Industria prelucrătoare este sectorul cu cea mai mare nevoie de angajaţi.

 

Potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS), în trimestrul al II-lea din anul 2022, numărul locurilor de muncă vacante a ajuns a ajuns la aproape 46.000, din care aproape jumătate se află în Bucureşti – Ilfov şi în nord-vestul ţării.

În Bucureşti – Ilfov erau puţin peste 15.600 de posturi vacante, iar în zona de nord-vest a țării erau aproape 6.240. Pe locul al treilea în topul regiunilor după acest indicator a fost regiunea de Vest, cu 5.450 de locuri de muncă neocupate.

CITEȘTE ȘI: Comisia Europeană a autorizat plata primei cereri din cadrul PNRR. 2,6 miliarde de euro pentru revitalizarea economiei, în România

În industria prelucrătoare, numărul locurilor de muncă vacante a ajuns la aproape 11.400 în trimestrul al doilea din acest an, iar sănătatea şi administraţia publică au completat podiumul industriilor cu cea mai mare nevoie de forţă de muncă.
Mai mult pe: zf.ro

CITEȘTE ȘI: FEROVIAR. Vom avea 12 trenuri pe hidrogen până în martie 2026

Back To Top