Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploieștii spații industriale
Categorie: Economic
  • 2022 s-ar putea încheia cu un nou record pentru piața logistică de la noi, potrivit datelor Cushman & Wakefield Echinox.
  • 916.000 de mp de spații industriale și logistice au fost tranzacționați în primele nouă luni din acest an, în creștere cu 62% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Cifrele prezentate de Cushman & Wakefield Echinox și citate de economica.net arată că, de la începutul anului, 60% din cerere a fost pentru București, iar 15% pentru Ploiești.

Cererea netă, fără renegocieri, a fost de aproximativ 800.000 metri pătrați, respectiv 84% din suprafața contractată în perioada ianuarie-septembrie.

Citiți și: Aquila investește peste 220.000 de euro în ridicarea de centrale fotovoltaice, inclusiv la Ploiești, cu o capacitate totală de 230 Kw

Clasamentul la nivel național este deschis de Kuehne+Nagel, care a încheiat are un contract pe termen lung cu Pepco. Kuehne+Nagel își stabilește centru regional lângă București pentru a deservi piețele din România, Bulgaria și Grecia. Compania a semnat cu dezvoltatorul CTP un contract pentru închirierea a unui spațiu de 50.000 de mp, scria economica.net în luna octombrie.

Citiți și: Zarea vrea să construiască în Prahova o fabrică de 20 de milioane de euro

Un alt retailer care s-a extins cu depozite pe piața de la noi este Modivo/epantofi, care a închiriat 37.000 de mp pentru expansiune și a renegociat contractul pentru un depozit de 16.000 de mp. Retailerul Profi a renegociat contractul pentru un depozit de 51.000 de mp și a mai închiriat altți 10.400 mp pentru expaniune. Și Pirelli a închiriat la începutul anului noi spații pentru extindere, de 25.000 de mp, mai notează sursa citată.

Foto: captură Skyspirit

Back To Top