Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

fabrică crama zarea
Categorie: Economic
  • Producătorul băuturilor alcoolice Zarea, Dorato și Amarol, parte a grupului german Schloss Wachenheim, pregătește o investiție de 20 de milioane de euro la Mizil.
  • Compania intenționează să ceară sprijin de la stat pentru realizarea obiectivului care va crea peste 100 de locuri de muncă.

Producătorul se pregătește să aplice pentru un ajutor de stat care va fi folosit pentru a construi o nouă fabrică, la Mizil. Investiția se ridică la peste 20 milioane euro, anunță profit.ro.

În noua unitate vor lucra peste 100 de angajați.

Compania va încheia un contract de cesiune pentru o suprafață de teren de aproximativ 25.000 metri pătrați în Parcul Industrial Mizil, mai scrie sursa citată.

Pe piața locală din 1912, acum 16 ani Zarea a devenit parte a grupului german Schloss Wachenheim, unul dintre cei mai mari producători de vinuri spumante, potrivit informațiilor publicate pe site-ul companiei.

Colecția sa include, astăzi, 20 de branduri din categorii variate de băuturi alcoolice: vin spumant, brandy,  vin liniștit, lichioruri, aperitive, băuturi albe, cidru și sangria.

Citiți și: Prima fabrică de frigidere Haier din UE, în Ariceștii Rahtivani

Foto: Facebook/ Zarea Romania

Back To Top