Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic
Deschidere_oficiala_-_Zilele_Sigurantei_Rutiere_MichelinMichelin îşi continuă angajamentul pentru securitate rutieră şi dă startul evenimentului „Zilele Siguranţei Rutiere Michelin" la Floreşti. Prima zi din cadrul „Zilele Siguranţei Rutiere Michelin" s-a încheiat la Floreşti pe 15 mai şi a reunit mai mulţi specialişti în siguranţă rutieră precum şi spaţii dedicate educaţiei rutiere. Evenimentul continuă şi pe 16 mai, la uzina Michelin Floreşti Anvelope din Strada Uzinei, Nr. 1, până la ora 16:00, iar începând de joi, caravana siguranţei rutiere se va muta la Bucureşti.


Zilele_Sigurantei_Rutiere_Michelin_-_FlorestiPrin organizarea evenimentului „Zilele Siguranţei Rutiere Michelin", compania favorizează experimentarea bunelor practici de condus, favorizând astfel experienţa vieţii de zi cu zi în locul cunoştinţelor abstracte, teoretice. Evenimentul se adresează în principal tinerilor, cu vârsta între 17-25 ani, în principal studenţi, absolvenţi, liceeni în an terminal. În cursul celor două zile ale evenimentului de la Floreşti, participanţii au avut oportunitatea să se implice în toate activităţile de siguranţă rutieră organizate în fiecare spaţiu şi să interacţioneze cu experţi în siguranţă rutieră precum Titi Aur - pilot de raliu, reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere sau specialişti din zona medicală.
Zona de educaţie rutieră a fost împărţită în mai multe spaţii precum: Academia de Siguranţă Rutieră, Curs de Prim Ajutor, Atelier de Conducere Defensivă, Şcoala Auto Michelin, Istoria Siguranţei Michelin, Simulatorul de Presiune sau Verifică Presiunea. Una dintre atracţiile evenimentului a fost simulatorul de condus, creat de Michelin special pentru a atrage atenţia tinerilor asupra pericolului de a conduce cu anvelope uzate sau depresurizate şi pentru a promova o atitudine responsabilă la volan. În acest fel, tinerii şoferi pot experimenta consecinţele unui comportament iresponsabil într-o situaţie fără riscuri reale. Simulările sunt afişate pe ecrane mari pentru ca şi publicul să vadă rezultatele.

Titi_Aur_-_Pilot_de_raliu„Una din direcţiile principale ale Grupului Michelin este aportul la o mobilitate rutieră mai sigură pentru toţi, atât prin îmbunătăţirea continuă a produselor pe care le fabricăm cât şi prin acţiuni şi evenimente care au ca scop promovarea unei conduite responsabile în trafic. În cadrul demersului de îmbunătăţire a siguranţei rutiere, anul trecut, am organizat la Ploieşti evenimentul «Michelin Junior Bike » care avut ca scop educarea copiilor în spiritul unei conduite responsabile pe bicicletă. Anul acesta organizăm la Floreşti proiectul "Zilele Siguranţei Rutiere Michelin" prin care ne propunem să educăm şi să încurajăm participanţii la trafic să adopte un comportament prudent şi responsabil la volan» a spus Jerome Mouillet, Director Uzină Michelin Floreşti Anvelope.
„Zilele Siguranţei Rutiere Michelin" face parte din proiectul european ROSYPE (ROad Safety for Young People in Europe = Securitate Rutieră pentru Tinerii din Europa), lansat în iunie 2009 şi coordonat de Grupul Michelin cu sprijinul Comisiei Europene. Proiectul ROSYPE reflectă angajamentul Michelin de a susţine o mobilitate durabilă care este mai sigură pentru toată lumea, în special pentru tineri care reprezintă şi cel mai vulnerabil grup demografic.

Astăzi, accidentele rutiere sunt o nenorocire globală responsabilă pentru 1,2 milioane de decese şi 50 de milioane de vătămări pe an. Principalele victime ale accidentelor rutiere, tinerii sunt de două ori mai predispuşi la a fi implicaţi în accidente spre deosebire de alţi şoferi mai experimentaţi. În fiecare an, în medie, aproape 5.000 de tineri de vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani sunt ucişi în accidente rutiere în Uniunea Europeană.

Siguranţa Rutieră este o direcţie foarte importantă pentru Michelin şi din momentul în care compania a venit în România s-a implicat în numeroase proiecte de siguranţă rutieră. Michelin Junior Bike este doar unul dintre ele. Organizat în 4 ediţii, în 2011 la Ploieşti numărul participanţilor a depăşit 1500 de persoane. Acum, cu cel mai recent proiect de siguranţă rutieră, Tom European Tour, Michelin aduce siguranţa rutieră pe Facebook printr-un joc care invită tinerii care conduc - sau care învăţa sa conducă - să călătorească împreună cu un personaj virtual pe nume Tom în şapte ţări, printre care şi Romania. Astfel, din 17 aprilie până pe 8 iunie 2012, utilizatorii pot lua parte la un joc care va atinge principalele aspecte ale securităţii rutiere şi intra în tragerea la sorţi pentru marele premiu, un Citroën C1.

Simulatorul_de_presiuneDupă evenimentul de la Floreşti, « Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » continuă în Bucureşti, pe 17 – 18 mai în parcul de la Politehnică iar pe 19 – 20 mai în parcul Herăstrau, intrarea pavilionului H şi se vor încheia la Zalău, pe 22 – 23 mai, pe Platoul de Marmură.

Evenimentul « Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » de la Floreşti este realizat în parteneriat cu Poliţia Rutieră Română, Primăria Floreşti, CISR - Consiliul Interministerial pentru Siguranţa Rutieră, SSMB – Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti, Şcoala de conducere defensivă şi pilotaj Titi Aur, ROSYPE, GRSP România, Siguranţa Auto şi Kiss FM.
Back To Top