Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lămâi persticide comercializare
Categorie: Economic
  • Două lanțuri de supermarketuri – Profi și Carrefour – au notificat ANSVSA cu privire la retragerea de la comercializare a unor loturi de lămâi.
  • Fructele erau importante din Turcia.
  • Produsele pot fi returnate în magazine până pe 17 martie.

Profi a informat că “furnizorul SC ANDROS STIL SRL a inițiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la client a produselor LAMAI - ORIGINE TURCIA, lot 75416 si LAMAI PLASA 500G – TURCIA lot 75561, ca urmare a depășirii valorilor admise de reziduuri de pesticide.”

Persoanele care au cumpărat produsele respective nu trebuie să le consume, ci să le distrugă sau să le returneze la magazinele rețelei în perioada 25.02.2023 – 17.03.2023, urmând să primească în schimb contravaloarea lor.

Citiți și: ANPC A ÎNCHIS TEMPORAR 38 DE MAGAZINE LIDL, DIN BUCUREȘTI, PRAHOVA ȘI ALTE 16 JUDEȚE

La rândul lor, reprezentanții Carrefour au emis o notificare potrivit căreia “în urma prelevării unor probe, s-a depistat o depășire a valorilor admise de reziduuri de pesticide. Ca urmare, s-a dispus retragerea de la comercializare a următorului lot neconform al produsului LAMAI - TURCIA, LOT: 75416 Se dispune retragerea de la comercializare și readucerea în magazine ale produselor, în perioada 24.02.2023-17.03.2023”.

Carrefour a publicat și lista supermarketurilor în care au fost vândute lămâi din lotul respectiv, printre ele fiind și magazine din Ploiești, Băicoi și Sinaia.

Lista integrală a magazinelor Carrefour din care au fost retrase la comercializare produsele menționate poate fi consultată AICI.

Foto: ANSVSA

Back To Top