Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

poșta română angajați
Categorie: Economic

 

• Poșta Română are în plan disponibilizarea a 300 de angajați din personalul administrativ și de conducere în acest an.
• Aproximativ 100 de oameni ar urma să plece din propria voință, în fiecare lună.

Poșta Română are în plan disponibilizarea a 300 de angajați din personalul administrativ și de conducere în acest an, pentru care sunt prevăzute salarii compensatorii. Aproximativ 100 de oameni ar urma să plece pe cale naturală în fiecare lună, se arată în bugetul de venituri și cheltuieli pentru 2023 al operatorului poștal.

Poșta Română estimează că va ajunge la finele acestui an la un număr de 21.900 de angajați, cu 1.200 salariaţi mai puţin decât numărul efectiv estimat pentru 31 decembrie 2022, se arată în bugetul de venituri și cheltuieli al Poștei care urmează a fi adoptat de Guvern. În document, conducerea Poștei scrie că numărul mediu de salariaţi estimat pentru anul 2023 este de 21.013 salariaţi, cu 1.328 salariaţi mai puţin decât numărul mediu al anului 2022, adică o scădere cu 5,9%.

 CITEȘTE ȘI: POȘTAȘII VOR FI DOTAȚI CU PDA-URI ȘI IMPRIMANTE MOBILE

Potrivit notei de fundamentare a bugetului de venituri și cheltuieli a Poștei Române, pentru dimensionarea numărului mediu de personal aferent anului 2023, au fost luate în considerare:

- scăderea numărului mediu de personal pe cale naturală cu 100 de salariați pe lună, față de preliminatul lunii decembrie 2022, prin gestionarea fluctuaţiei de personal, analiza necesarului de personal, reducerea numărului de angajări noi;
- disponibilizarea a 300 de salariați din categoria personalului administrativ și de conducere, ca urmare a redimensionării aparatului administrativ, pentru care sunt prevăzute salarii compensatorii conform prevederilor contractului colectiv de muncă.

Câştigul mediu brut lunar pe salariat este de 4.357,70 lei/ persoană, cu 8,4% peste nivelul preliminat a se realiza în anul precedent.

Planurile pentru disponibilizări contrazic declarațiile publice ale șefului Companiei Poșta Română. Într-un interviu acordat luna trecută către HotNews.ro, directorul general interimar al Poștei, Valentin Ștefan, declara: „Cred că mai puțin de 300 de angajați vor fi restructurați. Și acestora le vom oferi locuri de muncă in oficiile poștale din București. Miza nu este să dăm afară oameni, ci să optimizăm compania”, a declarat Valentin Ștefan.

Câteva zile mai târziu, Valentin Ștefan spunea, citat de Agerpres, că „procesul de restructurare de la Poşta Română cuprinde aproximativ 1.000 de oameni, însă toţi vor avea opţiunea să rămână în companie pe alte funcţii”.

Mai multe pe: hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: POȘTA ROMÂNĂ A DESCHIS PRIMA SUBSIDIARĂ DIN AFARA GRANIȚELOR

Back To Top