Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

poșta română licitație cu strigare mașini autoturisme
Categorie: Economic

 

• Poșta Română, cel mai mare jucător de profil, a anunțat că scoate la licitație cu strigare sute de mașini ale căror prețuri încep de la câteva mii de lei.
• Cele mai multe mașini scoase la licitație sunt Volkswagen Crafter și Volkswagen Caddy fabricate în perioada 2008-2009.

Poșta Română, cel mai mare jucător de profil, a anunțat că scoate la licitație cu strigare sute de mașini ale căror prețuri încep de la câteva mii de lei.

Cele mai multe dintre mașinile scoase la licitație de Poșta Română sunt Volkswagen Crafter și Volkswagen Caddy fabricate în perioada 2008-2009.

Prețurile de pornire pentru mașinile scoase la licitație încep de la aproximativ 4.500-5.000 de lei și ajung până la 12.000-13.000 de lei.

Licitațiile publice deschise cu strigare au început pe 24 martie și se vor încheia pe data 27 martie, la sediul din București, Bd. Dacia nr. 140, în fiecare zi de la ora 10.00.

Pentru participarea la licitație, ofertanții vor depune la sediul Companiei Naționale Poșta Română menționat sau la sediile Oficiilor Județene de Poștă, obligatoriu cu minimum 24 de ore înaintea datei și orei de desfășurare a ședinței de licitație:
- cererea de înscriere și oferta de cumpărare, conținând toate datele necesare conform modelului;
- dovada plății garanției de licitație în valoare de 10% din prețul de pornire al licitației pentru fiecare mijloc auto licitat.

Reprezentanții persoanelor juridice vor prezenta la deschiderea ședintei de licitatie și împuternicirea semnată de către Administratorul societății.

Lista maşinilor scoase la licitaţie a fost publicată pe posta-romana.ro.

Află detaliile despre mașini AICI.

Sursa: Antena 3

CITEȘTE ȘI: SE SCHIMBĂ VESTIMENTAȚIA LA POȘTA ROMÂNĂ. CUM SE VOR ÎMBRĂCA ANGAJAȚII

 

Back To Top