Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

nestle retragere lot kit kat
Categorie: Economic
  • Nestle România retrage și recheamă din piață un lot din produsul KitKat Pops Peanut & Corn 110g.

  • Decizia a fost luată din cauza faptului că acesta nu are etichetă în limba română, în condițiile în care este periculos pentru persoanele alergice.

Nestle a anunțat retragerea KitKat Pops Peanut & Corn 110g, produs în Bulgaria, din lotul 30450457, cu fata de expirare 11/2023.

Decizia a fost luată deoarece acesta nu prezintă etichetă în limba română.

"Produsul este sigur pentru consum, cu excepția persoanelor alergice la arahide, deoarece acesta conține în rețetă pastă de arahide.
Persoanele care sunt alergice la arahide nu trebuie să consume produsul!" au avertizat reprezentanții companiei.

"Pentru a primi contravaloarea produsului, vă rugăm să păstrați produsul și să ne contactați la 0800 863 785 - de luni până vineri între orele 08:00 - 21:00 sau pe e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.", au menționat aceștia.

Rețeaua de magazine Cora a emis, la rândul său, un avertisment în acest sens, anunțând că produsul respectiv a fost comercializat inclusiv în hipermarketul din Ploiești.

Citiți și: YAZAKI ÎNCHIDE FABRICA DE LA BUZĂU, CU APROXIMATIV 600 DE ANGAJAȚI. COMPANIA ANUNȚĂ RESTRUCTURĂRI ȘI LA PLOIEȘTI

Foto: ANSVSA

Back To Top