Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

călătoria cu avionul securitate după 11 septembrie
Categorie: Economic

• 11 septembrie 2001 este o dată istorică: atentatele asupra turnurilor gemene World Trade Center, în timp ce un avion s-a prăbușit peste Pentagon.
• După această dată, experiența călătoriei cu avionul s-a schimbat, iar regulile de securitate au devenit mai stricte chiar după 22 de ani de la atentate.

Înainte de 11 septembrie 2001, nu trebuia să te grăbești să ajungi la aeroport cu 1-2 ore înainte de decolare. Erau de ajuns 30 de minute.

Aeroporturile din întreaga lume au fost modificate după atentate. Acel filtru de securitate se asigură că nu reușesc să treacă persoane cu diverse arme sau explozibili.

Printre regulile introduse se află faptul că pasagerii trebuie să-și scoată încălțămintea pentru verificări (în anumite cazuri) și să nu aibă recipiente cu lichide mai mari de 100 mililitri. Aceste este motivul pentru care parfumurile, deodorantele sau chiar tuburile de pastă de dinți mai mari sunt confiscate. Călătorii nu au voie cu astfel de recipiente.

Însoțitorii călătorilor cu avionul nu mai au voie să ajungă până la poarta de îmbarcare pentru a-i însoți pe cei apropiați.

Înainte de atentate, pasagerii puteau aduce cu ei și un briceag, lucru interzis astăzi.

Sunt unele aeroporturi în lume care au instruit personalul să identifice comportamentul suspect al interacțiunilor pasagerilor. Chiar și unii angajați de la curățenie, ori cei care vând în magazinele aeroportului au pregătire în acest sens.

De asemenea, altele au sisteme de recunoaștere facială, iar mai nou cu inteligență artificială integrată.

Unele magazine ale aeroporturilor sunt adevărate mall-uri, cu restaurante de tip fast-food și cafenele, ori magazine de haine cu branduri cunoscute sau librării și asta pentru că pasagerii trebuie să ajungă mai devreme la aeroport și, după ce trec de securitate, au mult de așteptat, iar în acest timp pot cheltui bani în aceste magazine, chiar dacă prețurile sunt mult mai mari.

Și cabina piloților a fost îmbunătățită din punct de vedere al securității după atentatele de la 9 septembrie, astfel că nu mai pot fi deturnate.

Mai multe pe hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: ECONOMEDIA. CUM A FOST MODIFICAT PNRR: GUVERNUL TAIE GRANTURI DE 740 MILIOANE DE EURO PENTRU SISTEMUL SANITAR

Back To Top