Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic
primo_minutoOROLOGERIA PRIMO MINUTO a inaugurat în Ploieşti, pe strada Elena Doamna, nr. 44, noul showroom de prezentare şi vânzare a produselor sale.

Orologeria reprezintă o activitate inedită atât pentru piaţa de profil din Prahova, cât şi pentru cea naţională. La Ploieşti, în oraşul Muzeului Ceasurilor, există, începând de astăzi, un concept-store unic în România axat pe o nişă comercială dedicată cunoscătorilor: orologii şi mobilier exclusivist – produse realizate de maeştri europeni, la cel mai înalt standard calitativ.

Orologeria Primo Minuto, casa ceasurilor cu stil, s-a născut din dorinţa de a acoperi un segment aproape inexistent pe piaţa autohtonă a decoraţiunilor interioare. În cadrul showroomului Primo Minuto veţi descoperi orologii mecanice de calitate superioară, cu un design păstrat peste secole.

Orologiile cu mecanisme de provenienţă elveţiană, germană sau italiană reprezintă veritabile opere de artă, prin îmbinarea dintre precizia maeştrilor ceasornicari europeni şi măiestria prelucrătorilor în lemn de pe tot întinsul continentului.

Orologeria Primo Minuto din Ploieşti, proiect comercial unic în România, are şi un magazin virtual, unde potenţialii clienţi pot studia oferta diversificată de orologii. Pentru detalii, vizitaţi www.primominuto.ro
{AG}orologeria{/AG}
Back To Top