Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic
ploiesti_industrial_parcConducerea Ploieşti Industrial Parc laudă, prin intermediul unui comunicat de presă, demersurile Prefecturii Prahova prin care se doreşte anularea hotărârii de dublare a impozitării pe teren din zona Parcului Industrial Ploieşti, hotărâre adoptată de fostul executiv al Primăriei Ploieşti condus, la acea dată, de Andrei Volosevici. Prin vocea directorului instituţiei, Fabioara Ionescu (foto 2), PIP apreciază că hotărârea fostului executiv al primăriei Ploieşti a fost injustă, atât din perspectiva nelegalităţii sale, cât şi prin efectul descurajant pentru investitorii din parc şi alţi potenţiali investitori care ar dori, în continuare, să investească în această zonă. Iată comunicatul instituţiei:

fabioara_ionescu_1 „Dorim sa ne exprimăm public satisfacţia pentru demersurile iniţiate de Instituţia Prefectului Judeţului Prahova pentru anularea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Ploieşti nr. 242/31.05.2012 de revocare a Hotărârii Consiliului Local nr. 202/ 27.04.2012, privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 553/ 21.12.2011 de aprobare a zonării fiscale a municipiului Ploieşti (prin care se dublează impozitul pe teren din Parcul Industrial Ploieşti), ca fiind nelegală.
Subscriem în totalitate motivelor invocate de către aceasta, considerând acum, ca şi la momentul adoptării actului contestat, că avem de-a face cu o decizie politică injustă, care contravine nu doar prevederilor legale, ci şi însuşi scopului primordial al înfiinţării parcurilor industriale, respectiv atragerea investitorilor prin crearea unor condiţii optime de funcţionare şi asigurarea de facilităţi, inclusiv de natură fiscală.

Aşa cum probabil cunoaşteţi, Ploieşti Industrial Parc, unul dintre primele parcuri industriale ale României, a fost şi rămâne o iniţiativă de succes, atât pentru că unicul său acţionar, Consiliul Judeţean Prahova, a stabilit standarde de performanţă ce puteau părea de neatins, cât şi graţie profesionalismului tuturor angajaţilor şi colaboratorilor noştri, care au tratat activitatea Parcului din perspectiva europeană, corectă, inclusiv din punct de vedere al respectării principiilor economiei de piaţă.
Astfel, ne-am străduit să punem la punct, în timp util, infrastructura necesară bunei funcţionări a firmelor, să menţinem costuri de administrare la niveluri suportabile, să găsim căi de renegociere şi reeşalonare în perioadele de criză economică acută, fără vreo discriminare şi fără vreo condiţionare.
Ori, în aceste condiţii, impunerea de către fostul legislativ ploieştean a unor impozite aberante, este INACCEPTABILĂ!

Nu ştim şi nici nu ne interesează daca respectiva hotărâre, votată pe ultima sută de metri de către vechiul Consiliu Local, a fost luată din dorinţa de a mai strânge un ban la visteria atât de înglodată în datorii a Municipiului ori doar din răutatea politică de a demonstra că nu doar Clujul poate rămâne fără NOKIA, ci şi Ploiestiul poate fi părăsit de investitori!
Considerăm că, indiferent de motiv, dacă această hotărâre ar fi pusă în operă, cei care au susţinut-o prin vot s-ar face vinovaţi, de fapt, de subminarea activităţii P.I.P. şi desfiinţarea unor locuri de muncă, altfel sigure!
Iată de ce facem apel la conştiinţa şi raţiunea fiecărui factor de decizie, atât pentru soluţionarea cazului în speţă cât şi pentru evitarea repetării unor astfel de situaţii absolut nefericite şi dorim sa ii asiguram pe investitorii români şi străini din P.I.P. de întreaga noastră susţinere, acum şi pe viitor!

Director General SC Ploiesti Industrial Parc SA,
Fabioara Ionescu

Back To Top