Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

impozitul de 70% pe banii persoanelor fizice care nu pot fi justificați
Categorie: Economic

 

• ANAF va impozita 70% banii persoanelor fizice dacă nu pot fi justificați și nu au fost declarați.
• Dan Manolescu, președintele Camerei Consultanților Fiscali a precizat detalii într-un interviu. 

ANAF va impozita 70% banii persoanelor fizice dacă nu pot fi justificați și nu au fost declarați, în loc de 16% cum este în prezent, din 1 iunie 2024, conform Legii noilor taxe (296/2023).

Sunt unele aspecte practice referitoare la aplicarea acestui nou procent, dacă ne referim la controalele în desfășurare sau cele care încep chiar de la 1 ianuarie 2024. 0Dan Manolescu, președintele Camerei Consultanților Fiscali, a declarat, într-un interviu acordat HotNews.ro:

„Se spune că, de fapt, se va aplica începând cu 1 iunie pentru toate deciziile de impunere emise din acel moment. Asta înseamnă că persoane care sunt în control acum și pentru care nu se încheie până atunci controlul sau care vor intra în control în perioada următoare, vor fi situația de a plăti un impozit majorat semnificativ de la 16% la 70%, doar pentru că decizia se emite mai târziu”.

Prin urmare, spune el, cei care poate sunt deja în control se vor grăbi cumva să ajungă la o înțelegere cu Fiscul, să spună: OK, hai să vedem ce am de plată, că mai bine plătesc 16% decât 70%.

Ceilalți care intră în control în perioada următoare se vor trezi că vor plăti o cotă mai mare, deși veniturile pe care Fiscul le estimează se referă la niște perioade trecute, când cota era mai mică.

Ca dispoziție tranzitorie o soluție ar fi, în opinia președintelui Camerei Consultanților Fiscali, ca această cotă de 70% să nu li se aplice.

„Ei deja, ca procedură, sunt într-un proces de analiză și ar fi trebuit să beneficieze de cota existentă. Dacă sumele respective sunt constatate pe trecut, să rămână 16%.”
„Textul este destul de explicit, spun eu, că se aplică începând cu 1 iunie pentru deciziile emise după, ceea ce e clar că va crea probleme pentru acele persoane care vor primi deciziile începând cu 1 iunie pentru că vor fi supuse unei cote de 70%”, a mai afirmat Dan Manolescu.

Mai multe pe hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: LOCUITORII DIN RÂFOV POT DEPUNE CERERILE PENTRU AJUTORUL DE ÎNCĂLZIRE PÂNĂ PE 20 NOIEMBRIE

Back To Top