Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

formularul ANAF
Categorie: Economic

 

• Formularul 070 “Declaraţie de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni/Declarație de radiere pentru persoanele fizice care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere” va putea fi depus și prin mijloace electronice de transmitere la distanță.
• Măsura face parte dintr-un proiect al ANAF.

Declarația de înregistrare fiscală va putea fi depusă atât prin intermediul serviciului “Spaţiul privat virtual”(SPV), dacă persoana fizică care solicită înregistrarea fiscală este utilizator al acestui serviciu, identificată prin NPOTP (nume, parolă şi cod de autentificare de unică folosinţă), cât și cu semnătură electronică calificată, utilizând site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

ANAF menționează că ulterior înregistrării fiscale, persoana fizică care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere, se va identifica în relația cu organul fiscal, pentru a depune cereri, înscrisuri sau documente la organul fiscal, prin mijloace electronice de transmitere la distanță, numai cu certificate calificate.

Mai multe pe hotnews.ro

CITEȘTE ȘI: ARICEȘTII RAHTIVANI, ÎN TOPUL CELOR MAI BOGATE COMUNE DIN ROMÂNIA

Back To Top