Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

biscuiți lidl
Categorie: Economic
  • Reprezentanții lanțului de magazine au emis o alertă și au notificat ANSVSA cu privire la retragerea de la comercializare a unui lot de biscuiți din aluat fraged Grandino, întrucât există riscul ca în produs să existe bucăți metalice.
  • Clienții care au cumpărat produsul sunt rugați să nu îl consume și să ceară returnarea banilor.

Anunțul publicat de Lidl precizează că „firma producătoare olandeză Banketbakkerij Merba B.V. retrage în prezent de pe piață produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ,ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” cu termenul de valabilitate 12.12.2024. În cazul produsului vizat, nu se poate exclude faptul că acesta poate să conțină corpuri străine metalice. Ca urmare a posibilului pericol de rănire, clienții trebuie să aibă obligatoriu în vedere, cu ocazia consumării acestuia, retragerea de pe piață și să nu consume în niciun caz produsul afectat.

Citiți și: DOUĂ ALERTE ALIMENTARE ÎN DOUĂ ZILE! MAGAZINELE LIDL RETRAG DE LA COMERCIALIZARE DOUĂ PRODUSE POPULARE

Produsul afectat „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” a fost vândut în magazinele Lidl din România. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Această retragere de pe piață vizează exclusiv produsul „Grandino Biscuiți din aluat fraged, cu 20% ciocolată cu lapte, 12% ciocolată neagră și 6% ciocolată albă 200g” cu termenul de valabilitate 12.12.2024 de la producătorul Merba B.V. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse de la producătorul Merba B.V. nu sunt afectate de această retragere de pe piață.

Firma Merba B.V. și Lidl România își cer scuze pentru neplăceri” este comunicatul transmis de reprezentanții Lidl.

Back To Top